Σάββατο, 21 Απριλίου 2018
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο
Αρχική arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο arrow Νέα arrow Αντ. Σαμαράς: Η χώρα σύντομα θα πάρει την επόμενη δόση του δανείου

Αντ. Σαμαράς: Η χώρα σύντομα θα πάρει την επόμενη δόση του δανείου

london/samaras_3.jpg
Αισιόδοξος ότι σύντομα η χώρα μας θα πάρει την επόμενη δόση του δανείου εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στο συνέδριο της "International Herald Tribune".
 
Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η δόση του δανείου είναι απαραίτητη για την χώρα για να ανακεφαλαιοποιήσει τις τράπεζές της, για να ενισχύσει την ρευστότητα της οικονομίας και να καλύψει το κράτος τις οφειλές του προς τον ιδιωτικό τομέα. Η επόμενη δόση είναι κρίσιμη γιατί θα πιστοποιεί ότι η Ελλάδα μπορεί να σταθεί όρθια και ότι απομακρύνεται ο κίνδυνος εξόδου από το ευρώ, είπε ακόμη ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι εφόσον εκλείψει η «δραχμοφοβία» και ενισχυθεί η ρευστότητα θα αλλάξει συνολικά το κλίμα στην οικονομία. Ο πρωθυπουργός είπε ακόμη ότι, παρά τα μέτρα, που θα είναι τα τελευταία, η ελληνική οικονομία μέσα στον επόμενο χρόνο μπορεί να κάνει την στροφή και να μπει στην αρχή της ανάκαμψης.
 
Ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι είναι θετικό πως για πρώτη φορά υπάρχει ευρύτερη συναίνεση και υπογράμμισε ότι υπάρχουν δυσκολίες, ωστόσο έχουμε κάνει πρόοδο και τα χειρότερα έχουν περάσει.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0