Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο
Αρχική arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο arrow Νέα arrow Δείπνο του Υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη, προς τιμήν του Σεβασμιώτατου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα (Αθήνα, 5.9.2019)

Δείπνο του Υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη, προς τιμήν του Σεβασμιώτατου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα (Αθήνα, 5.9.2019)

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Α. Διαματάρης παρέθεσε χθές, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, δείπνο προς τιμήν του Σεβασμιώτατου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα.Κατά την προσφώνησή του, ο Υφυπουργός συνεχάρη τον Αρχιεπίσκοπο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στη Μεγάλη Βρετανία,  ευχήθηκε καλή επιτυχία στη σημαντική αποστολή του και τόνισε  ότι η πολιτεία θα είναι πάντοτε αρωγός στο έργο του.Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Εξωτερικών, αναφέρθηκε στη φιλική τους σχέση και υπογράμμισε ότι προσβλέπει στην πολύτιμη βοήθεια του για την ευόδωση της αποστολής του.    Παρόντες στο δείπνο ήταν, επίσης, ο Επίσκοπος Θαυμακού και Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη Ιάκωβος Μπιζαούρτης, ο Αρχιδιάκονος Ευγένιος Τσαραμανίδης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Θωμάς Συνοδινός, ο νομικός σύμβουλος του Αρχιεπισκόπου Σάκης Κεχαγιόγλου, οι συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου Γιώργος Παπαγιαννόπουλος και Φώτιος Φωτόπουλος και οι Άρχοντες του Πατριαρχείου, Αθανάσιος Κωνσταντόπουλος και Γεράσιμος Φωκάς.