Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο
Ανακοίνωση: Το Προξενικό γραφείο στο Λονδίνο και οι Άμισθες Προξενικές Αρχές στο Ηνωμένο Βασίλειο θα παραμείνουν κλειστές για το κοινό την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, για τον εορτασμό της Καθαρής Δευτέρας
Αρχική arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο arrow Νέα arrow Η Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία Βρετανίας τιμά τον Έλληνα Πρέσβη

Η Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία Βρετανίας τιμά τον Έλληνα Πρέσβη

Δευτέρα, 17 Μάρτιος 2014

Η Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία Βρετανίας οργάνωσε την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας  τίμησε τον Έλληνα Πρέσβη κ. Κωνσταντίνο Μπίκα «για την σθεναρή του στήριξη στον αγώνα της Κύπρου και για την αγαστή συνεργασία που έχει με την Εθνική Ομοσπονδία».

Ο κ. Μπίκας απετέλεσε τον κύριο ομιλητή της εκδήλωσης με ομιλία του  «Η Ελλάδα μετά την κρίση». Τόνισε, επίσης, ότι ο αγώνας της Κύπρου είναι κοινός για όλους τους Έλληνες και επαίνεσε τη δράση του Κυπριακού Ελληνισμού στη Βρετανία, λέγοντας ότι η πολιτική του δύναμη είναι αισθητή στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κκ Γρηγόριος, ο Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ευρυπίδης Ευρυβιάδης, ο Πρόεδρος της  Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Βρετανίας κ. Πήτερ Δρουσιώτης, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κυπρίων (ΠΟΜΑΚ) κ. Ανδρέας Παπαευρυπίδης καθώς και στελέχη και μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0