Σάββατο, 21 Απριλίου 2018
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο
Αρχική arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο arrow Νέα arrow Συμμετοχή του Πρέσβη της Ελλάδας σε στρογγυλή τράπεζα του Chatham House με θέμα «Το μέλλον της Ευρωπαικής Ενιαίας Αγοράς: Μεταβολή σχέσεων, ενοποίηση ή διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης;»

Συμμετοχή του Πρέσβη της Ελλάδας σε στρογγυλή τράπεζα του Chatham House με θέμα «Το μέλλον της Ευρωπαικής Ενιαίας Αγοράς: Μεταβολή σχέσεων, ενοποίηση ή διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης;»

Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014, το Chatham House οργάνωσε ημερίδα στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Το μέλλον της Ευρωπαικής Ενιαίας Αγοράς: Μεταβολή σχέσεων, ενοποίηση ή διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης;».

Στην ημερίδα συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Λόρδος Boswell, Πρόεδρος της Μεικτής Επιτροπής Ευρωπαικής Ένωσης της Βουλής των Λόρδων, ο κ. Altmann –Richer, Ανώτερος Σύμβουλος Πολιτικής της Συνομοσπονδίας Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας, Καθηγητές Πανεπιστημίων στους τομείς οικονομίας και δικαίου, ερευνητές και εκπρόσωποι δεξαμενών σκέψεως.

Ο Πρέσβης της Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Μπίκας συμμετείχε στο πάνελ συνεδρίας με τίτλο « Εάν τα μέλη της Ευρωπαικής Νομισματικής Ένωσης προχωρήσουν σε βαθύτερη ενοποίηση, ποιά είναι η θέση των κρατών-μελών της Ε.Ε. που δεν συμμετέχουν σ’ αυτή , ειδικά δε του Ηνωμένου Βασιλείου ;». Στόχος της συνεδρίας απετέλεσε η εκτίμηση των επιπτώσεων για την Ενιαία Αγορά και για την συνολική σχέση H.B.-Ε.Ε., καθώς υπάρχουν σειρά σεναρίων για την μελλοντική έκβαση της τελευταίας.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0