Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο
Αρχική arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο arrow Νέα arrow Συνάντηση του Πρέσβη κ. Κωνσταντίνου Μπίκα με εκπροσώπους της ιδιωτικής πρωτοβουλίας “Up Greek Tourism”

Συνάντηση του Πρέσβη κ. Κωνσταντίνου Μπίκα με εκπροσώπους της ιδιωτικής πρωτοβουλίας “Up Greek Tourism”

Up Greek tourism
Την ομάδα της πρωτοβουλίας Up Greek Tourism υποδέχθηκε σήμερα στην πρεσβευτική κατοικία ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο κ. Κωνσταντίνος Μπίκας.

Ο κ. Μπίκας συνεχάρη την ομάδα του Up Greek Tourism για την επιτυχημένη πρωτοβουλία τους, στα πλαίσια της οποίας προβλήθηκε η εικόνα της Ελλάδας στη Βρετανία ως τουριστικός προορισμός,  μέσω της ανάρτησης σχετικού σποτ στα billboard του Piccadilly Circus, ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της βρετανικής πρωτεύουσας. Ο έλληνας Πρέσβης εξέφρασε τις ευχαριστίες της ελληνικής πολιτείας, εξαίροντας τη σημασία τέτοιου είδους ιδιωτικών πρωτοβουλιών.

Με τη σειρά τους, οι εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας Up Greek Tourism ευχαρίστησαν τον κ. Πρέσβη για την πολύτιμη βοήθεια που τους παρείχε η Πρεσβεία στην προσπάθειά τους. Επιπλέον τον ευχαρίστησαν και για τη σημερινή συνάντηση, στα πλαίσια της οποίας είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν όχι μόνο στη μέχρι σήμερα δράση τους, αλλά και στα μελλοντικά τους σχέδια.

Τελευταία ενημέρωση Παρασκευή, 22 Φεβρουάριος 2013
Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0