Τρίτη, 24 Απριλίου 2018
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο
Αρχική arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο arrow Νέα arrow Το Piccadilly Circus υποδέχεται το UP Greek Tourism

Το Piccadilly Circus υποδέχεται το UP Greek Tourism

Το Piccadilly Circus υποδέχεται το UP Greek Tourism
Μετά τη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον, με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η τρίτη καμπάνια κοινωνικής χρηματοδότησης (crowdfunding) του Up Greek Tourism, κάνοντας πραγματικότητα αυτή τη φορά την ανάρτηση της ηλεκτρονικής γιγαντοαφίσας (video), στο πολυσύχναστο κέντρο του Λονδίνου, στο Piccadilly Circus. Tο ποσό στόχος για την ενοικίαση του διαφημιστικού χώρου στην πλατεία για δύο εβδομάδες ήταν £12,000, ενώ η συγκέντρωση των χρημάτων έγινε και πάλι με συνεισφορές πολιτών ανά τον κόσμο, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.loudsauce.com.

Το δημιουργικό της καμπάνιας επίσης και αυτή τη φορά ανατέθηκε στον πολυβραβευμένο graphic designer Χάρη Τσέβη και κινείται στο ίδιο πλαίσιο σκέψης όπως η πρώτη: προβολή όμορφων εικόνων που θυμίζουν Ελλάδα και κάλεσμα των τουριστών να επιλέξουν τη χώρα μας ως τον επόμενό τους προορισμό για διακοπές. 

Η Κατερίνα Σπετσίου, Project manager της καμπάνιας του Λονδίνου, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε κατενθουσιασμένοι που μπορέσαμε με επιτυχία να φέρουμε εις πέρας μία ακόμα καμπάνια του Up Greek Tourism. Κατανοούμε ότι αυτό έγινε σε μία περίοδο με οικονομικές δυσκολίες για τους περισσότερους από εμάς, κάτι που μας κάνει να εκτιμούμε ακόμα περισσότερο μία μία χωριστά τη συνεισφορά του κάθε ένα, ανεξαρτήτου ποσού. Αυτή η έμπρακτη ανταπόκριση του κόσμου σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, μας συγκινεί βαθύτατα, γιατί ουσιαστικά πρόκειται για μια απόδειξη αγάπης για την Ελλάδα και πίστης στον Τουρισμό της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους”. 

Η γιγαντοαφίσα, θα ανέβει στο Piccadilly Circus την Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου όπου και θα παραμείνει για δύο εβδομάδες. Μέλη της ομάδας του UP Greek Tourism θα μεταβούν στο Λονδίνο για την ημέρα αυτή, ενώ ανοιχτή πρόσκληση απευθύνεται στους δημοσιογράφους και τα ειδησεογραφικά δίκτυα ανά τον κόσμο, να επισκεφθούν την πλατεία, να πάρουν πλάνα και φωτογραφίες από την γιγαντοαφίσα του UP Greek Tourism και για ακόμη μία φορά με τη στήριξή τους να παροτρύνουν τον κόσμο να επιλέξει την Ελλάδα ως τον επόμενό του τουριστικό προορισμό.

Τελευταία ενημέρωση Τρίτη, 29 Ιανουάριος 2013
Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0