Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018
greek english
Γενικό Προξενείο Τορόντο
Αρχική arrow Οι Αρχές μας arrow Γενικό Προξενείο Τορόντο arrow Νέα arrow Η Ιστορία του Ελληνικού Τραγουδιού στο Royal Ontario Museum (ROM) –Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Η Ιστορία του Ελληνικού Τραγουδιού στο Royal Ontario Museum (ROM) –Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Παρασκευή, 01 Σεπτέμβριος 2017

Το Royal Ontario Museum (ROM), σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Τορόντο, διοργανώνει μια συναυλία-αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, στο χώρο του Μουσείου (αίθουσα C5 lounge, στον 5ο όροφο).

Το επταμελές σύνολο Χι-Jazz θα παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα  που θα περιλαμβάνει τραγούδια από την Ελληνική παράδοση έως και τραγούδια σύγχρονων ελλήνων τραγουδοποιών (Δ. Σαββόπουλο, Σ. Κραουνάκη κλπ). Οι πόρτες ανοίγουν στις 5.30 μμ, ενώ η ζωντανή μουσική θα ξεκινήσειστις 6.30 μμ και θα διαρκέσει μέχρι τις 9.00 μμ.

Για προπώληση εισιτηρίων επισκεφτείτε τον ιστότοπο: https://shop.omniticket.com/rom/index.cfm?tab=5, ενώ εισιτήρια θα διατίθενται και κατά την ημέρα της παράσταση ςστα ταμεία του ROM. Σημειώνεται ότι το εισιτήριο παρέχει πρόσβαση και στις κυρίως συλλογές εκθεμάτων του μουσείου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://www.rom.on.ca/en/whats-on/summer-fridays-10

FacebookTwitterRSS

You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση