Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018
greek french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Ανακοινώσεις της Πρεσβείας arrow Ανοιχτή συζήτηση σχετικά με τα ζητήματα και τις προκλήσεις της κοινωνικής ένταξης των ατόμων με αναπηρία, με την συμμετοχή του ελληνικού συνδέσμου ΣΚΕΠ (31.5.2017)

Ανοιχτή συζήτηση σχετικά με τα ζητήματα και τις προκλήσεις της κοινωνικής ένταξης των ατόμων με αναπηρία, με την συμμετοχή του ελληνικού συνδέσμου ΣΚΕΠ (31.5.2017)

Σάββατο, 03 Ιούνιος 2017

Ανοιχτή συζήτηση

Πρεσβεία της Ελλάδας στην Γαλλία

Ανακοίνωση Τύπου

Την Τετάρτη 31 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Πρεσβευτική Κατοικία στη Γαλλία ανοιχτή συζήτηση σχετικά με τα ζητήματα και τις προκλήσεις της κοινωνικής ένταξης των ατόμων με αναπηρία, με την συμμετοχή του ελληνικού συνδέσμου ΣΚΕΠ (Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους).
Τον διάλογο συντόνισαν η κα Νάνα Μούσχουρη και η κα Αθηνά Κρητικού- ιδρύτρια και πρόεδρος του Συλλόγου. Έχοντας το ίδιο όραμα μιας “κοινωνίας για όλους”, μέσα στην οποία ο καθένας μπορεί να αισθάνεται αποδεκτός και χρήσιμος, μοιράστηκαν με το κοινό προτάσεις για να βοηθήσουν τους νέους στη  στάση τους απέναντι στη διαφορετικότητα.
Εκπρόσωποι φορέων, προσωπικότητες του πνεύματος και του πολιτισμού και επιφανή μέλη της Ελληνικής Κοινότητας στην Γαλλία έδωσαν το παρών σε αυτή την επιτυχημένη εκδήλωση. Ο κ. Yianis Bacha, Σύμβουλος Τύπου της Υφυπουργού αρμόδιας για τα άτομα με αναπηρία, κας Sophie Cluzel, συμμετείχε ενεργά, εκπροσωπώντας την κα Υφυπουργό.


Για περισσότερες πληροφορίες: www.skep.gr
Mail:

You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece


Facebook

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0