Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018
greek french
Αρχική arrow Επικαιρότητα arrow Ανακοινώσεις της Πρεσβείας arrow Επίσκεψη του ΑΝΥΠΕΞ κ. Γιώργου Κατρούγκαλου στο Παρίσι, για την προετοιμασία της επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου Emmanuel Macron στην Ελλάδα

Επίσκεψη του ΑΝΥΠΕΞ κ. Γιώργου Κατρούγκαλου στο Παρίσι, για την προετοιμασία της επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου Emmanuel Macron στην Ελλάδα

Τρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2017

O ΑΝΥΠΕΞ κ. Γιώργος Κατρούγκαλος πραγματοποιεί από χθες, διήμερη επίσκεψη στο Παρίσι, προκειμένου να προετοιμάσει την επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Emmanuel Macron στην Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2017.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Κατρούγκαλος είχε την ευκαιρία να μιλήσει σήμερα, στη Συνάντηση του Ελληνογαλλικού Συμβουλίου Επιχειρηματιών του MEDEF International (γαλλικός Σ.Ε.Β) όπου παρουσίασε τις τελευταίες θετικές εξελίξεις της ελληνικής οικονομίας και το ενδιαφέρον της Ελλάδας για τις επενδύσεις και τις επιχειρηματικές προοπτικές των γαλλικών εταιριών στην χώρα μας. Οι εκπρόσωποι των γαλλικών επιχειρήσεων, πολλοί εκ των οποίων θα συνοδεύσουν τον Γάλλο Πρόεδρο στην Αθήνα, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια των κατ’ ιδίαν συναντήσεών τους με τον Υπουργό, ιδίως για τις  επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας, των υποδομών και των μεταφορών.

Ο κ. Κατρούγκαλος συναντήθηκε επίσης, με εκπροσώπους ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Γαλλία και συζήτησε μαζί τους τις προοπτικές ανάπτυξης των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στις προοπτικές που αναδεικνύει η επιστροφή της οικονομίας στην ανάπτυξη καθώς και στο νέο αναπτυξιακό νόμο, ο οποίος μεταξύ άλλων, θέτει τις βάσεις για μια ταχεία, ευέλικτη και αποτελεσματική διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για επενδύσεις και προβλέπει τη διαχείριση των απαντήσεων από μία και μόνο υπηρεσία.

You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece


Facebook

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0