Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
greek french

Game Art Contest

Πέμπτη, 10 Αύγουστος 2017

GAC

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το πρώτο Game Art Contest (GAC) έγινε πέρυσι, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ, 10-18 Σεπτεμβρίου 2016). Ο αριθμός των συμμετοχών έφθασε τις 166 και η διοργανώτρια Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ) του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να πάρει τη θέση που του αξίζει: Το Game Art Contest γίνεται Game Art Collection.

Το Game Art Collection 2017 απευθύνεται στους 2D καλλιτέχνες και στους συνθέτες μουσικής για παιχνίδια. Το Θέμα του διαγωνίσματος : Υπερήρωες (superheroes) της Ελλάδας.

Ο Superman είναι από το Κάνσας. Ο Batman από τη Gotham City. Ο Spiderman από την Νέα Υόρκη. Superheroes στην Ελλάδα ποιοι θα μπορούσαν να είναι;  Αν φτιάχναμε το δικό μας Action-adventure game τύπου Batman: Arkham Asylum, ποιος θα ήταν ο ήρωας και ποιος ο κακός; Ποιες θα ήταν οι υπερδυνάμεις τους; Πώς θα ήταν η σύγκρουση μεταξύ τους; Τι μουσική θα ταίριαζε;

Όπως και πέρυσι, η επιλογή των έργων θα γίνει από ειδική επιτροπή επαγγελματιών, με κριτήρια την τεχνική αρτιότητα των έργων, την πρωτοτυπία και τον τρόπο με τον οποίο έχουν χειριστεί δημιουργικά το θέμα.

Στείλε μας τη συμμετοχή σου στο ως τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017!

Οδηγίες:

Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει να είναι πρωτότυπα και αδημοσίευτα έργα (να μην έχουν δημοσιευτεί σε κανένα μέσο- περιοδικό, εφημερίδα, blog, social media, web site κτλ- μέχρι και τη λήξη προθεσμίας της υποβολής των συμμετοχών.) και να εμπίπτουν σε μια από τις προαναφερόμενες κατηγορίες (2D, μουσική).

Κάθε συμμετοχή αποστέλλεται μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( )

Κάθε υποψήφιος μπορεί να καταθέσει έως 2 έργα.

Η κάθε συμμετοχή θα πρέπει να πραγματεύεται με τρόπο δημιουργικό τη θεματολογία της έκθεσης και κατά τρόπο που να μην θίγει πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Κάθε συμμετοχή 2D art πρέπει να αποσταλεί σε εκτυπώσιμη μορφή (υψηλή ανάλυση, 300dpi, Jpeg) διάστασης 50x70 ή 70x50. Τα 2D έργα θα πρέπει να είναι σχεδιασμένα στον υπολογιστή (τουλάχιστον κατά 90%), με αναφορά στο λογισμικό που χρησιμοποιήθηκε (photoshop, krita, corel painter κτλ).

Κάθε συμμετοχή μουσικού θέματος θα πρέπει να είναι σε μορφή WAV ή MP3 320 kbps και να έχει ελάχιστη διάρκεια 30 δευτερόλεπτα.

Κάθε συμμετοχή θα πρέπει να περιλαμβάνει το όνομα του δημιουργού και τον τίτλο του έργου.

Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από επιτροπή που θα συσταθεί γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Οι 12 συμμετοχές που θα επιλεγούν από κάθε κατηγορία (σύνολο 24) θα παρουσιαστούν στην Αθήνα. Σε περίπτωση που η μια κατηγορία δεν συμπληρώσει τις απαραίτητες συμμετοχές, θα ενισχυθεί με αναλογικό τρόπο η άλλη κατηγορία.

images/stories/paris/2017/gac.jpg

You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece


Facebook

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0