Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021
greek german
Γενικό Προξενείο Μονάχου
Announcement: Announcement regarding arrivals from foreign countries to Greece Ανακοίνωση Παρακαλούνται οι πολίτες που έχουν προγραμματισμένο ραντεβού να προσέρχονται στον χώρο του Γ.Π.Μονάχου τουλάχιστον 10 πριν από το ραντεβού τους Ανακοίνωση Περιορισμός προσέλευσης κοινού στο Γενικό Προξενείο Μονάχου λόγω πανδημίας COVID-19 Καθορισμός ραντεβού ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα Επιλέξτε εδώ
Αρχική arrow Οι Αρχές Μας arrow Γενικό Προξενείο Μονάχου arrow Νέα arrow Την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενικού Προξένου της Ελλάδος στο Μόναχο, κ. Γκουλούση, με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων της Βαυαρίας, κ. Piazolo.

Την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενικού Προξένου της Ελλάδος στο Μόναχο, κ. Γκουλούση, με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων της Βαυαρίας, κ. Piazolo.

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021

Την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενικού Προξένου της Ελλάδος στο Μόναχο, κ. Γκουλούση, με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων της Βαυαρίας, κ. Piazolo. Η συζητήση επικεντρώθηκε σε θέματα αρμοδιότητας του τελευταίου.