Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018
Η Ελλάδα στη Λιθουανία arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Συμμετοχή Πρεσβείας Βίλνιους σε Φιλανθρωπική Εκδήλωση - Bazaar, 3 Δεκεμβρίου: Ευχαριστήριο μήνυμα κας Πρέσβεως

Συμμετοχή Πρεσβείας Βίλνιους σε Φιλανθρωπική Εκδήλωση - Bazaar, 3 Δεκεμβρίου: Ευχαριστήριο μήνυμα κας Πρέσβεως

Πέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2016

Συμμετοχή Πρεσβείας Βίλνιους σε Φιλανθρωπική Εκδήλωση - Bazaar, 3 Δεκεμβρίου

Η Πρεσβεία της Ελλάδας με επιτυχία συμμετείχε στο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar, στις 3 Δεκεμβρίου 2016, στο Βίλνιους, στο οποίο συμμετέχει το εδώ Διπλωματικό Σώμα και το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της συζύγου του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Alma Adamkienė και της συζύγου του Πρωθυπουργού της χώρας, κυρίας Janina Butkevičienė, και τα έσοδα του οποίου δίδονται σε Ιδρύματα τα οποία δεν επιχορηγούνται επαρκώς από το κράτος.

"Με αισθήματα ευγνωμοσύνης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες της εκδήλωσης που στηρίζουν αυτόν τον θεσμό προσφοράς, αλλά και τους φίλους τόσο της Χώρας μας όσο και της Πρεσβείας μας που βρέθηκαν κοντά μας, με αυτή την ευκαιρία.

Θα θέλαμε, επίσης να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους διοργανωτές της υπέροχης αυτής εκδήλωσης.

Φυσικά, η συμμετοχή μας δεν θα ήταν ποτέ δυνατή χωρίς την συγκινητική και αξιέπαινη προσφορά των φίλων και συνεργατών που διέθεσαν σπιτικά προϊόντα, αλλά και των ευγενών προσφορών εταιρειών της Ελλάδας, που διέθεσαν τα προϊόντα της παραγωγής τους για την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδιάς τις εταιρείες: ΕΛΑΪΣ UNILEVER HELLAS A.E., ΙΟΝ Α.Ε., ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ, ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΛΕΞ. ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε.Β.Ε., καθώς και τις κυρίες Λόλα Κροκυδά, Λένα Μεθοδίου και Rasa Ališauskaitė.

Μας δίνετε δύναμη και χαρά να συνεχίσουμε και του χρόνου.

Σας ευχόμαστε, θερμά, "Καλές Γιορτές".

Η Πρέσβυς της Ελλάδας

Βασιλική Δικοπούλου

Συνδεθείτε μαζί μας στο facebook

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

European Business Network

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση