Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018
greek russian
Γενικό Προξενείο Αγίας Πετρούπολης
Αρχική arrow Οι Αρχές μας arrow Γενικό Προξενείο Αγίας Πετρούπολης arrow Νέα arrow Εκλογή της Ελλάδας στο εκτελεστικό συμβούλιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για την περίοδο 2018 - 2021

Εκλογή της Ελλάδας στο εκτελεστικό συμβούλιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για την περίοδο 2018 - 2021

Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017

Η Ελλάδα εξελέγη και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά από την ίδρυση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού το 1975, στο Εκτελεστικό του Συμβούλιο, για την περίοδο 2018 - 2021.

"Η Ελλάδα είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος τουριστικός προορισμός και η συμμετοχή μας στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Π.Ο.Τ. συμβολίζει την αναγνώριση της  ισχυροποίησης της εικόνας της πατρίδας μας διεθνώς" δήλωσε η Ελληνίδα Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά και ευχαρίστησε τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά για την σταθερή υποστήριξη και το συντονισμό των ενεργειών με το Υπουργείο Εξωτερικών.

Στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού εξελέγη, επίσης, από την Ευρώπη η Ρωσική Ομοσπονδία.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη και οι δύο χώρες, Ελλάδα και Ρωσία, έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν, στο πλαίσιο των διεθνών τουριστικών θεσμών, την εποικοδομητική τους συνεργασία, προς όφελος των οικονομικών και τουριστικών συμφερόντων τους.

FacebookTwitterInstagramVK

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

VIS

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0