Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
greek turkish
Γενικό Προξενείο Σμύρνης
Αρχική arrow Οι Αρχές Μας arrow Γενικό Προξενείο Σμύρνης arrow Νέα arrow Εορτασμός εθνικής επετείου στη Σμύρνη

Εορτασμός εθνικής επετείου στη Σμύρνη

Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017

Στις 23.3.2017 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σμύρνης έγινε η εκδήλωση για την εθνική επέτειο. Μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο Αντινομάρχης Σμύρνης κ. Uǧur Kolsuz, ο Αντιδήμαρχος Σμύρνης κ. Sırrı Aydoğan, ο επικεφαλής της εδώ Αντιπροσωπείας του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβυς κ. Berki Dibek, ο Διοικητής Ασφάλειας Σμύρνης  κ. Hüseyin Aşkın, ο Έπαρχος Selçuk κ. Ayhan Boyacı, οι Δήμαρχοi Karşıyaka κ. Hüseyin Mutlu Akpınar, Selçuk κ. Dahi Zeynel Bakıcı, Edremit κ. Kamil Saka, οι Πρόεδροι της Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης κ.κ Rebii Akdurak και Ekrem Demirtaş αντίστοιχα, εκπρόσωποι των εμμίσθων και αμίσθων Προξενικών, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της TÜRSAB Αιγαίου κ.κ İsmail Hakkı Karadeveci και Ali Hepşen αντίστοιχα και μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών. Επίσης, παρέστησαν ο Ιερατικός Προϊστάμενος της Αγίας Φωτεινής Σμύρνης Αιδεσιμολογιώτατος π. Αθανάσιος ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Ξενάκης (Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στους τομείς μεταφορών και επικοινωνιών), ο επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο εδώ Στρατηγείο του ΝΑΤΟ Συνταγματάρχης κ. Νίκος Πόνγκας, μέλη της εδώ κοινότητας και πολλοί επιχειρηματίες, μέλη των εδώ επιμελητηρίων.

Στις 25.3.2017, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας για την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής Σμύρνης χοροστατούντος του Επισκόπου Ερυθρών κ. Κύριλλου. Παρέστησαν πολλά μέλη της εδώ παροικίας και όλα τα στελέχη του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Σμύρνη.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Sismanoglio Megaro

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τις φωτογραφίες μας στο Flickr Ακολουθήστε μας στο Tumblr Ακολουθήστε μας στο Twitter Δείτε τα βίντεο μας στο YouTube
RSS 2.0