Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019
greek turkish
Πρεσβεία της Ελλάδος στην Άγκυρα
Ανακοίνωση Παρακαλούνται οι ταξιδιώτες οι οποίοι πρόκειται να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη ή διαμέσου αυτής να επικοινωνούν με την αεροπορική τους εταιρεία διότι οι πτήσεις από το αεροδρόμιο Ατατούρκ (Ataturk International), στο νέο αεροδρομιο της Κωνσταντινούπολη (Istanbul Aırport) αναμένεται να μεταφερθούν την 5η ΑΠΡΙΛΙΟΥ. Ενδέχεται δε να υπάρξουν καθυστερήσεις ή και ακυρώσεις πτήσεων.Σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης μπορείτε να καλείτε την Αρχή μας επί 24ωρου βάσεως στα ακόλουθα τηλέφωνα +90212 3938290-1-2-4
Αρχική arrow Οι Αρχές Μας arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στην Άγκυρα arrow Νέα arrow Επίσκεψη του Πρέσβυ της Ελλάδας, κ. Π. Μαυροειδή, στο Ν.Θ «Ευρώπη» (Σμύρνη, 24/10/2018)

Επίσκεψη του Πρέσβυ της Ελλάδας, κ. Π. Μαυροειδή, στο Ν.Θ «Ευρώπη» (Σμύρνη, 24/10/2018)

Τρίτη, 30 Οκτώβριος 2018

Το Ναρκοθηρευτικό  του Πολεμικού μας Ναυτικού «Ευρώπη» έδεσε στο λιμάνι Alsancak της Σμύρνης, στο πλαίσιο συμμετοχής του στην  πολυεθνική άσκηση θαλάσσιας ναρκαλιείας «Νusret 2018». Στην εν λόγω άσκηση συμμετείχαν επίσης μονάδες της Συμμαχικής Αντιναρκικής Δύναμης  Standing NΑΤΟ Mine Countermeasures Group 2 (SNMCMG2).

Τον κ Πρέσβυ υποδέχθηκε ο Κυβερνήτης του Πολεμικού μας πλοίου, Πλωτάρχης Γιώργο Καραγιάννη καθώς και σύσσωμο το  πληρώμα.