Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
greek turkish
Πρεσβεία της Ελλάδος στην Άγκυρα
Αρχική arrow Οι Αρχές Μας arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στην Άγκυρα arrow Νέα arrow Συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδας και Τουρκίας στο πλαίσιο των τακτικών πολιτικών διαβουλεύσεων μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών (Αθήνα, 12.04.2019)

Συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδας και Τουρκίας στο πλαίσιο των τακτικών πολιτικών διαβουλεύσεων μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών (Αθήνα, 12.04.2019)

Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2019

Στο πλαίσιο τακτικών διμερών διαβουλεύσεων, πραγματοποιήθηκε, σήμερα στην Αθήνα, συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπειών των Υπουργείων Εξωτερικών της Ελλάδας και της Τουρκίας, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβη, κ. Δημήτρη Παρασκευόπουλο, και τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Πρέσβη, κ. Sedat Önal.

Οι δύο αντιπροσωπείες συζήτησαν ζητήματα που άπτονται των ευρύτερων διμερών σχέσεων, καθώς και της προώθησης μιας θετικής ατζέντας συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Περαιτέρω, προέβησαν σε εκτίμηση της τρέχουσας κατάστασης στο Αιγαίο, ενώ επίσης αναφέρθηκαν στη διεθνή πτυχή του Κυπριακού.