Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021
greek english
Ανακοίνωση Η Ελληνική Πρεσβεία της Ελλάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Προξενικό Γραφείο θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021, λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος. Announcement: Announcement regarding arrivals from foreign countries to Greece
Αρχική arrow Υπηρεσίες για τον πολίτη arrow Προγραμματισμός ραντεβού ηλεκτρονικά arrow Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την υπηρεσία προγραμματισμού ραντεβού

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την υπηρεσία προγραμματισμού ραντεβού

Πως κλείνω ραντεβού;

Πρέπει πρώτα  να εγγραφείτε στην υπηρεσία ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:
Πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία προγραμματισμού ραντεβού

Γράφτηκα στην υπηρεσία, τι κάνω μετά;

Από τη παρακάτω σελίδα επιλέγετε την πράξη που θέλετε και  εισέρχεστε στην υπηρεσία με τους κωδικούς που έχετε ήδη δημιουργήσει.
Προγραμματισμός ραντεβού ηλεκτρονικά

Προσπάθησα να κλείσω ραντεβού, αλλά εμφανίζεται το μήνυμα «No available space found».

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού. Νέα ραντεβού διατίθενται κάθε Παρασκευή στις 12:00μμ (μεσημέρι)

Πως βλέπω αν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού;

Στην καρτέλα Available μπορείτε να δείτε τις ημερομηνίες και τις ώρες που υπάρχουν  διαθέσιμα ραντεβού. Αν εμφανίζεται το μήνυμα «No available space found», δεν υπάρχουν διαθέσιμα  ραντεβού. Νέα ραντεβού διατίθενται κάθε Παρασκευή στις 12:00μμ (μεσημέρι)

Υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού, πως μπορώ να τα κλείσω;

Επιλέγετε την ημερομηνία και την ώρα που σας ενδιαφέρει και πατάτε «New Reservation». Εισάγετε τα στοιχεία σας με ακρίβεια  επιλέγετε «Create Reservation» . Αν η διαδικασία της κράτησης ολοκληρωθεί επιτυχώς  εμφανίζεται το μήνυμα «Reservation successfully created».

Πως ακυρώνω ραντεβού;

Μπαίνετε στην εφαρμογή κράτησης ραντεβού. Στην καρτέλα «Agenda»  εμφανίζονται τα ραντεβού που έχετε κλείσει. Επιλέγεται  Edit (εικονίδιο με τον πινάκα και το μολύβι). Στο παράθυρο που ανοίγει (View Slot) επιλέγετε ξανά Edit (εικονίδιο με τον πινάκα και το μολύβι) και στην συνέχεια delete (εικονίδιο με τον κάδο). Εμφανίζεται το μήνυμα «Reservation successfully deleted» και λαμβάνεται μήνυμα στο email σας. Τα ραντεβού μπορούν να ακυρωθούν μέχρι 24 ώρες πριν την έναρξη τους.

Ακύρωσα το ραντεβού μου κατά λάθος. Πως μπορώ να το ανακτήσω.

Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Το ραντεβού μου ισχύει;

Μπαίνετε στην εφαρμογή κράτησης ραντεβού  και στην καρτέλα «Agenda», εμφανίζονται τα ραντεβού που έχετε κλείσει.

Πρέπει να γίνει επιβεβαίωση του ραντεβού για να ισχύει;

Όχι δεν χρειάζεται να γίνει επιβεβαίωση ούτε κάποια άλλη ενέργεια από εσάς. Μήνυμα επιβεβαίωσης της κράτησης θα λάβετε αυτόματα στο email που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή σας . Επίσης, 3 ημέρες πριν το ραντεβού, θα λάβετε μήνυμα που θα σας υπενθυμίζει την ημέρα και την ώρα που έχετε ραντεβού.

Γιατί δεν μου έρχεται  μήνυμα επιβεβαίωσης;

Μήνυμα επιβεβαίωσης της κράτησης θα λάβετε στο email που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή σας.

Τελευταία ενημέρωση Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021