Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο
Αρχική arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο arrow Νέα arrow Η αεροπορική εταιρεία «BRITISH AIRWAYS» ανακοινώνει απευθείας πτήσεις από Λονδίνο προς Κω και Κέρκυρα το καλοκαίρι του 2015

Η αεροπορική εταιρεία «BRITISH AIRWAYS» ανακοινώνει απευθείας πτήσεις από Λονδίνο προς Κω και Κέρκυρα το καλοκαίρι του 2015

Τετάρτη, 15 Οκτώβριος 2014

Σύμφωνα με σημερινή της ανακοίνωση, η μεγαλύτερη βρετανική αεροπορική εταιρεία «BRITISH AIRWAYS» θα συνδέσει, από το προσεχές καλοκαίρι,  το Διεθνές Αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου με την Κω και την Κέρκυρα.

Ο διευθυντής της «BRITISH AIRWAYS» για την Ελλάδα κ. Freddie Stier δήλωσε ότι η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να επενδύει σε νέες υπηρεσίες και δρομολόγια, επιδεικνύοντας την εμπιστοσύνη της στην Ελληνική αγορά και το καλοκαίρι του 2015 θα προσθέσει δύο επιπλέον ελληνικά νησιά στον κατάλογο των προορισμών της.

Η «BRITISH AIRWAYS» θα εγκαινιάσει 2 εβδομαδιαίες πτήσεις προς την Κω, κάθε Τρίτη και Σάββατο και 4 εβδομαδιαίες πτήσεις προς την Κέρκυρα κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Δευτέρα. Οι πτήσεις προς τους δύο προορισμούς θα ξεκινήσουν την 1η Μαΐου 2015 και θα διαρκέσουν ως τις 20 Σεπτεμβρίου 2015. Για τις πτήσεις θα χρησιμοποιηθούν αεροπλάνα τύπου Airbus A319 and A320.

Ο κ. Stier ανέφερε ότι τα δύο νέα δρομολόγια από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Ελλάδα θα ενισχύσουν την τοπική οικονομία των δύο νησιών και θα δώσουν την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους βρετανούς να επισκεφθούν την Ελλάδα για διακοπές με απευθείας πτήσεις.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0