Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο
Αρχική arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο arrow Νέα arrow Ομιλία του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου κ. Βασίλειου Σκουρή στο ΚέντροΕυρωπαϊκού Δικαίου της Νομικής Σχολής Dickson Poon του King’s College (Λονδίνο, 1 Οκτωβρίου 2014)

Ομιλία του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου κ. Βασίλειου Σκουρή στο ΚέντροΕυρωπαϊκού Δικαίου της Νομικής Σχολής Dickson Poon του King’s College (Λονδίνο, 1 Οκτωβρίου 2014)

Τετάρτη, 15 Οκτώβριος 2014

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου κ. Βασίλειος  Σκουρής επισκέφθηκε, την 1η Οκτωβρίου 2014, την Νομική Σχολή Dickson Poon του King’s College του Λονδίνου και εκφώνησε την Ετήσια ομιλία του Κέντρου Ευρωπαϊκού Δικαίου. Η ομιλία του κ. Σκουρή, με τίτλο «Δικηγόροι του βρετανικού δικαίου  και η επιρροή τους στο Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης», σηματοδότησε την 40Η επέτειο λειτουργίας του Κέντρου Ευρωπαϊκού Δικαίου και  έλαβε χώρα υπό την προεδρία του  Λόρδου Mance. Ο Λόρδος  Douro, Πρόεδρος του Κολεγιακού Συμβουλίου, καλωσόρισε σε σύντομη ομιλία του τον κ. Σκουρή. Την Ελληνική Πρεσβεία εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Επικεφαλής κ. Νικόλαος Αργυρός. Σημειώνεται ότι Διευθυντές του Κέντρου  Ευρωπαϊκού Δικαίου είναι οι καθηγητές Andrea Biondi και Τάκης Τριδήμας.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0