Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο
Ανακοίνωση: Το Προξενικό γραφείο στο Λονδίνο και οι Άμισθες Προξενικές Αρχές στο Ηνωμένο Βασίλειο θα παραμείνουν κλειστές για το κοινό την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, για τον εορτασμό της Καθαρής Δευτέρας
Αρχική arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο arrow Νέα arrow Ανάληψη καθηκόντων επικεφαλής Προξενικού Γραφείου Ελληνικής Πρεσβείας από Γραμματέα Πρεσβείας κ. Σωτήριο Δεμέστιχα

Ανάληψη καθηκόντων επικεφαλής Προξενικού Γραφείου Ελληνικής Πρεσβείας από Γραμματέα Πρεσβείας κ. Σωτήριο Δεμέστιχα

Δευτέρα, 29 Σεπτέμβριος 2014

Καθήκοντα επικεφαλής του Προξενικού Γραφείου στην Ελληνική Πρεσβεία στο Λονδίνο ανέλαβε ο Γραμματέας Πρεσβείας κ. Σωτήριος Δεμέστιχας.

Ο κ. Δεμέστιχας είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής θητείας, έγινε δεκτός το 2006 στην Διπλωματική Ακαδημία του Υπουργείου Εξωτερικών, ενώ το 2007 ορκίσθηκε Ακόλουθος Πρεσβείας.

Την περίοδο 2007-2009 υπηρέτησε στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών στην Αθήνα, στην Διεύθυνση για το Συμβούλιο της Ευρώπης (ΣτΕ) και τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).

Κατά τα έτη 2009-2014 άσκησε τα καθήκοντα του αναπληρωτή επικεφαλής της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Σεράγεβο, όπου επίσης διηύθυνε το προξενικό γραφείο.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0