Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο
Αρχική arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο arrow Νέα arrow Εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2013

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2013, στο Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου ο ετήσιος εορτασμός  της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων με δεξίωση την οποία παρέθεσε ο Ακόλουθος Άμυνας της Ελλάδας στο  Ηνωμένο Βασίλειο, Πλοίαρχος κ. Απόστολος Τριβλίδης και οι αξιωματικοί του Γραφείου του.
Στη δεξίωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Πρέσβης της Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Μπίκας, ο Υποστράτηγος Σωτήριος Κασσερούλης, Διευθυντής του Ε’ Κλάδου του ΓΕΕΘΑ, ο Θεοφιλέστατος Βοηθός Επίσκοπος Τροπαίου κ. Αθανάσιος, ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ.κ. Γρηγορίου, Στρατιωτικοί Ακόλουθοι άλλων χωρών, Έλληνες Αξιωματικοί που υπηρετούν στη Ναυτική Διοίκηση του ΝΑΤΟ, με έδρα το Northwood της Μεγάλης Βρετανίας, εκπρόσωποι της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας, καθώς και μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Λονδίνου.
Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλε και  χορευτικό τμήμα του Λυκείου των Ελληνίδων (Παράρτημα Λονδίνου), που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς, φορώντας παραδοσιακές ενδυμασίες της  περιοχής της Μαγνησίας.
Η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί ημέρα μνήμης και τιμής σε όλους εκείνους, άνδρες και γυναίκες, που θυσίασαν τη ζωή τους υπέρ της Πατρίδας.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0