Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο
Αρχική arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο arrow Νέα arrow Ετήσια Παγκόσμια Βραβεία Lloyd’s List: η Ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία COSTAMARE κερδiζει το βραβείο εταιρείας της χρονιάς.

Ετήσια Παγκόσμια Βραβεία Lloyd’s List: η Ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία COSTAMARE κερδiζει το βραβείο εταιρείας της χρονιάς.

Δευτέρα, 27 Οκτώβριος 2014

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, με συμμετοχή άνω των 500 επαγγελματιών του ναυτιλιακού χώρου, η τελετή απονομής των Ετήσιων Παγκόσμιων Βραβείων του Lloyds List. Η Ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία COSTAMARE κέρδισε το βραβείο Εταιρείας της Χρονιάς. Η Lloyds List ανέφερε σχετικά με την βράβευση της ελληνικής εταιρείας ότι «την προηγούμενη χρονιά η COSTAMARE είχε μία από τις πιο δυναμικές και επιτυχημένες περιόδους στην 40χρονη ιστορία της. Εν μέσω δύσκολων συνθηκών στην αγορά εμπορευματοκιβωτίων, η εταιρεία πέτυχε θετικά αποτελέσματα, ενώ ταυτόχρονα επέκτεινε και ανανέωσε τον στόλο της. Οι κριτές της Lloyds List εντυπωσιάσθηκαν από την ποιότητα της λειτουργίας και την ορθολογική εκτέλεση μίας στρατηγικής που είχε ως αποτέλεσμα η COSTAMARE να βρίσκεται σε αξιοζήλευτη θέση στην αγορά». Το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας παρέλαβε ο κ. Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος. Την Πρεσβεία της Ελλάδας εκπροσώπησε στην τελετή ο κ. Νικόλαος Αργυρός, Πληρεξούσιος Υπουργός Β’.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0