Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο
Αρχική arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο arrow Νέα arrow Ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ Ελληνικού κινηματογράφου Λονδίνου με την απονομή των βραβείων «Οδυσσεας»

Ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ Ελληνικού κινηματογράφου Λονδίνου με την απονομή των βραβείων «Οδυσσεας»

Δευτέρα, 27 Οκτώβριος 2014

Απονεμήθηκαν, στο Θέατρο Τέχνης, στις 18 Οκτωβρίου, τα βραβεία «Odysseus Awards» του 7ου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου, που έλαβε χώρα από τις 6 έως και τις 18 Οκτωβρίου, υπό την διεύθυνση του κ. Χρήστου Προσύλη και την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Την απονομή παρουσίασε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ, κ. Θανάσης Γκαβός, ενώ απηύθυνε χαιρετισμό και απένειμε βραβείο, μεταξύ άλλων, και ο Έλληνας Πρέσβης κ. Κωνσταντίνος Μπίκας.
Το φεστιβάλ ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή και μοναδική ταινία, τις «Τρωάδες», σε σκηνοθεσία Μιχάλη Κακογιάννη (1971). Παρουσιάστηκαν περισσότερες από 70 ταινίες στα Westbourne Studios κοντά στην καλλιτεχνική γειτονιά του Portobello. Ταυτόχρονα, 20 επιλεγμένα σενάρια μικρού αλλά και μεγάλου μήκους ταινιών παρουσιάστηκαν διαδικτυακά. Ανάμεσα στις κατηγορίες των ταινιών ήταν οι μυθιστορηματικές, οι μικρού μήκους, τα ντοκιμαντέρ, καθώς και τα πειραματικά φιλμ και το videoart.
Το London Greek Film Festival προωθεί τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό στο Λονδίνο, προβάλλοντας έτσι το θετικό και δημιουργικό πρόσωπο της Ελλάδας. Περισσότερες πληροφορίες στο www.londongreekfilmfestival.com .

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0