Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο
Αρχική arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο arrow Νέα arrow Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Ελληνορθόδοξο Σχολείο του Αγίου Κυπριανού

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Ελληνορθόδοξο Σχολείο του Αγίου Κυπριανού

Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2013

Στο  Ελληνορθόδοξο Σχολείο του Αγίου Κυπριανού που βρίσκεται στην περιοχή του Thornton Heath του Λονδίνου φοιτούν παιδιά ηλικίας 3 έως 11 ετών. Στόχο του σχολείου αποτελεί η παροχή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας, ακολουθώντας  το βρετανικό αναλυτικό πρόγραμμα εμπλουτισμένο με την διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας και των Ορθόδοξων αξιών. Πρόεδρος του σχολείου είναι ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ.κ. Γρηγόριος.
Ο Πρέσβης της Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Μπίκας, μαζί με την Συντονίστρια Εκπαίδευσης της Πρεσβείας Λονδίνου κα Βαρβάρα Καμπουρίδη,  συνόδευσαν τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο σε επίσκεψη στο σχολείο, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2013. Η Διευθύντρια του σχολείου κα Βασσούλα Baron, καθώς και οι καθηγητές και οι μαθητές καλωσόρισαν τους επισκέπτες τους με μία παρουσίαση, στην ελληνική γλώσσα, Χριστουγεννιάτικων εθίμων σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, περιλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελλάδας. Στη συνέχεια, οι μικροί μαθητές τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στα αγγλικά και τα ελληνικά, ενώ πρόσφεραν χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες στους επισκέπτες τους. Με την ευκαιρία της επίσκεψης του ο Πρέσβης της Ελλάδας απένειμε σε οκτώ μαθητές το Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0