Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
greek german
Η Πρεσβεία
Αρχική arrow Οι Αρχές Μας arrow Η Πρεσβεία arrow Νέα arrow Συνάντηση Αναπλ. Υπουργού Εξωτερικών, Σ. Αναγνωστοπούλου, με τον Πρέσβυ της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Jens Plötner (ΥΠΕΞ, 27.02.19)

Συνάντηση Αναπλ. Υπουργού Εξωτερικών, Σ. Αναγνωστοπούλου, με τον Πρέσβυ της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Jens Plötner (ΥΠΕΞ, 27.02.19)

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου δέχθηκε στο γραφείο της, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου τρεχ. έτους, τον Πρέσβυ της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Jens Plötner σε εθιμοτυπική επίσκεψη, επ’ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της.

Κατά τη συνάντηση, επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και ο κ. Plötner ενεχείρισε στην Αναπλ. Υπουργό Εξωτερικών συγχαρητήρια επιστολή του Γερμανού ομολόγου της Michael Roth, επί τη αναλήψει των καθηκόντων της, με την οποία την προσκάλεσε να επισκεφθεί σύντομα το Βερολίνο. Η κα Αναγνωστοπούλου, απεδέχθη την πρόσκληση, τονίζοντας την βούληση της ελληνικής πλευράς για περαιτέρω εμβάθυνση των ελληνο-γερμανικών σχέσεων.