Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019
greek turkish
Γενικό Προξενείο Κωνσταντινούπολης
Ανακοίνωση Παρακαλούνται οι ταξιδιώτες οι οποίοι πρόκειται να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη ή διαμέσου αυτής να επικοινωνούν με την αεροπορική τους εταιρεία διότι οι πτήσεις από το αεροδρόμιο Ατατούρκ (Ataturk International), στο νέο αεροδρομιο της Κωνσταντινούπολη (Istanbul Aırport) αναμένεται να μεταφερθούν την 5η ΑΠΡΙΛΙΟΥ. Ενδέχεται δε να υπάρξουν καθυστερήσεις ή και ακυρώσεις πτήσεων.Σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης μπορείτε να καλείτε την Αρχή μας επί 24ωρου βάσεως στα ακόλουθα τηλέφωνα +90212 3938290-1-2-4
Αρχική arrow Οι Αρχές Μας arrow Γενικό Προξενείο Κωνσταντινούπολης arrow Νέα arrow ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ “Tα Ωραία του Πέραν”

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ “Tα Ωραία του Πέραν”

Πέμπτη, 08 Μάρτιος 2018

Τα ωραία του Πέραν
ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

Εγκαίνια: Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 / Ώρα 19:30

Επιμέλεια: Ίρις Κρητικού

Συμμετέχουν:

Όλγα Αλεξοπούλου, Νίκος Βατόπουλος, Τάσος Βενετσανόπουλος, Ειρήνη Βογιατζή, Ανδρέας Γεωργιάδης, Κατερίνα Ζαχαροπούλου, Μηνάς Καμπιτάκης, Λήδα Κοντογιαννοπούλου, Ένη Κουκουλα, Αλέξανδρος Μασσαβέτας, Γεύσω Παπαδάκη, Πάρις Πετρίδης, Κωνσταντινος Πίτας, Βαγγέλης Πούλης, Βιργινία Φιλιππούση.

Διάρκεια έκθεσης: 16 Μαρτίου έως 13 Απριλίου 2018

Ώρες λειτουργίας:  Δευτέρα-Παρασκευή 15:00-20:00

Είσοδος ελεύθερη κατόπιν εγγραφής,εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη παρουσιάζει την συλλογική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “Τα ωραία του Πέραν” .

Υπό την επιμέλεια της κυρίας Ίριδας Κρητικού, η συλλογική αυτή έκθεση ενσωματώνει έργα δεκαπέντε πολύ σημαντικών Ελλήνων εικαστικών, οι οποίοι συνδέονται με την Κωνσταντινούπολη τόσο πνευματικά όσο και βιωματικά.

Μέσα από τα έργα τους, θα μας ταξιδέψουν στην πιο κοσμοπολίτικη γειτονιά της Πόλης, στο Πέραν, με την ελπίδα ότι η γειτονιά αυτή θα συνεχίσει να αποτελεί το σταυροδρόμι των πολιτισμών, όπως και άλλωστε το αποτελεί εδώ και χρόνια.

Η έκθεση θα λάβει χώρα στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, από τις 16 Μαρτίου έως τις 13 Απριλίου, με ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 15:00-20:00

Στο πλαίσιο της έκθεσης «Τα Ωραία του Πέραν», κυκλοφορεί ομότιτλος αναλυτικός κατάλογος από τις εκδόσεις έλιξ, σε σχεδιασμό του Ανδρέα Γεωργιάδη.

Πληροφορίες:

Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη

Turnacibasi Street 22, 34433 Istanbul, Turkey | Tel:+ 90 (0) 212 393 8290

www.mfa.gr/istanbul

https://www.facebook.com/sismanogliomegaro/?ref=settings

Τα ωραία του Πέραν

Πρόσκληση