Τρίτη, 21 Μαΐου 2019
greek turkish
Γενικό Προξενείο Κωνσταντινούπολης
Αρχική arrow Οι Αρχές Μας arrow Γενικό Προξενείο Κωνσταντινούπολης arrow Νέα arrow Μουσική δωματίου στο Σισμανόγλειο Μέγαρο από τη Φιλαρμονική Κωνσταντινούπολης: Στις 4 Μαΐου η ορχήστρα “Καμεράτα Μπαρόκ Κωνσταντινούπολης”

Μουσική δωματίου στο Σισμανόγλειο Μέγαρο από τη Φιλαρμονική Κωνσταντινούπολης: Στις 4 Μαΐου η ορχήστρα “Καμεράτα Μπαρόκ Κωνσταντινούπολης”

Δευτέρα, 20 Απρίλιος 2015

camerata

Στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών μουσικής δωματίου της Φιλαρμονικής Εταιρίας Κωνσταντινούπολης, που το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας φιλοξενεί στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 4 Μαΐου στις 19.30, κονσέρτο με την Καμεράτα Μπαρόκ Κωνσταντινούπολης.
Καμεράτα Μπαρόκ Κωνσταντινούπολης
4 Μαΐου  2015, Δευτέρα – Ώρα: 19.30

"Φίλε Vivaldi"


Πρόγραμμα
VIVALDI            L'estro Armonico  (6 Concerto)

camerata1
Καμεράτα Μπαρόκ Κωνσταντινούπολης
Η Καμεράτα Μπαρόκ Κωνσταντινούπολης ιδρύθηκε το 2011 από ταλαντούχους νέους μουσικούς της Ορχήστρας της Κρατική Όπερας και Μπαλέτου της Κωνσταντινούπολης. Σκοπός τους είναι να ζήσουν έντονα την Μπαρόκ μουσική που αγαπούν ιδιαίτερα. Η Ορχήστρα ιδρύθηκε από την βιολίστρια Ceren Gürkan και κάνει ιδιαίτερη εντύπωση με το ύφος μπαρόκ που διαθέτουν. Οι συναυλίες που πραγματοποιούνται στις αίθουσες της όπερας Süreyya σε μπαρόκ στιλ απολαμβάνουν μεγάλη δημοτικότητα. Τα μέλη της ορχήστρας είναι τα εξής:

Βιολιά
Ceren GÜRKAN
Gizem KORKMAZ GÜLMEN
Ayşen TÖZENİŞ
Ezgi KARASU
Özcan YILMAZ
Neval TAŞKIRAN
Zeynep DEMİRKAN

Βιόλα
Kahraman ŞEREF
Yelda CANSUN

Τσέλο
Burak AYRANCI
Seren KARABEY

Κοντραμπάσο
Ceren AKÇALI

Τσέμπαλο
Müge HENDEKLİ