Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019
greek turkish
Γενικό Προξενείο Σμύρνης
Αρχική arrow Οι Αρχές Μας arrow Γενικό Προξενείο Σμύρνης arrow Νέα arrow Συναντήσεις Γενικής Προξένου της Ελλάδας στη Σμύρνη με Δήμαρχο Μητροπολιτικού Δήμου Αϊδινίου και Διοίκηση Εμπορικού Επιμελητηρίου Αϊδινίου. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Τράλλεων (13.11.2019)

Συναντήσεις Γενικής Προξένου της Ελλάδας στη Σμύρνη με Δήμαρχο Μητροπολιτικού Δήμου Αϊδινίου και Διοίκηση Εμπορικού Επιμελητηρίου Αϊδινίου. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Τράλλεων (13.11.2019)

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019

Η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στη Σμύρνη Αργυρώ Παπούλια επισκέφθηκε στις 13.11.2019 αυθημερόν την πόλη του Αϊδινίου και είχε διαδοχικές συναντήσεις με τη Δήμαρχο της πόλης Özlem Çerçioğlu, τον Πρόεδρο Hakan Ülken και μέλη του Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Σκοπός των συναντήσεων η προώθηση νέων δράσεων για την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων της Επαρχίας Αϊδινίου με την Ελλάδα ιδιαίτερα στους τομείς του εμπορίου, του τουρισμού και του πολιτισμού.

Μετά το πέρας των συναντήσεων η Γενική Πρόξενος συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου ξεναγήθηκε στο χώρο των ανασκαφών της αρχαίας πόλης των Τράλλεων.

Το Αϊδίνιο, σε απόσταση 115 χιλιομέτρων περίπου από τη Σμύρνη, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα παραγωγικά κέντρα της Δυτικής Τουρκίας.