Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018
greek turkish
Προξενείο Αδριανούπολης
Αρχική arrow Οι Αρχές Μας arrow Προξενείο Αδριανούπολης arrow Νέα arrow Εκδήλωση προβολής της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού (Αδριανούπολη, 12.04.2016)

Εκδήλωση προβολής της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού (Αδριανούπολη, 12.04.2016)

Τρίτη, 19 Απρίλιος 2016

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας, το Προξενείο σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Τουρκίας διοργάνωσαν στις 12 Απριλίου 2016 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αδριανούπολης εκδήλωση αφιερωμένη στην προβολή της Ελλάδας στον τομέα του τουρισμού.

Στην εκδήλωση παρέστη  ο εκτελών χρέη Νομάρχη κ. Tanc, Διευθυντές των τοπικών τουρκικών αρχών, οι Πρόεδροι των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Αδριανούπολης και Σαράντα Εκκλησιών, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων από τους τρεις νομούς περιφέρειάς μας,  δημοσιογράφοι και μέλη της εδώ ομογένειας.

Κατά την κεντρική ομιλία της, η Επικεφαλής του Γρ. ΕΟΤ κα Ραχμανίδου απέδωσε έμφαση στις μορφές εναλλακτικού τουρισμού που προσφέρει χωριστά κάθε Περιφέρεια της Ελλάδας. Παράλληλα, προβλήθηκε βραβευμένο οπτικο-ακουστικό υλικό του ΕΟΤ και διανεμήθηκαν έντυπα, χάρτες και φυλλάδια από όλες σχεδόν τις Περιφέρειες της χώρας μας.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Sismanoglio Megaro

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τις φωτογραφίες μας στο Flickr Ακολουθήστε μας στο Tumblr Ακολουθήστε μας στο Twitter Δείτε τα βίντεο μας στο YouTube
RSS 2.0