Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018
greek turkish
Σισμανόγλειο Μέγαρο
Αρχική arrow Σισμανόγλειο Μέγαρο arrow Εκδηλώσεις arrow Εκδήλωση αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του Νίκου Καζαντζάκη στο Σισμανογλειο Μέγαρο, Δευτέρα 29/5/2017 19:00

Εκδήλωση αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του Νίκου Καζαντζάκη στο Σισμανογλειο Μέγαρο, Δευτέρα 29/5/2017 19:00

Τρίτη, 23 Μάιος 2017

poster

Στα πλαίσια του αφιερωματικού έτους 2017 για τον Νίκο Καζαντζάκη, με αφορμή την συμπλήρωση 60 χρόνων από τον θάνατό του, ο Γενικός Πρόξενος, της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη κ. Ευάγγελος Σέκερης, σας προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα :

«Ο Καζαντζάκης στην Πόλη: Η ζωή και το έργο του»
με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη (ΔΕΦΝΚ), κ. Γιώργο Στασινάκη, « Πρεσβευτή Ελληνισμού»
Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, 19:00 στο Σισμανόγλειο Μέγαρο


Συμμετέχουν ως ομιλητές:
-Γιάννης Γιγουρτσής, , εκπαιδευτικός- φιλόλογος στην Μεγάλη του Γένους Σχολή,, υπεύθυνος του τουρκικού τμήματος της ΔΕΦΝΚ (συντονιστής της εκδήλωσης)
-Dr. Prof. Damla Demirözü, Καθηγήτρια του Τμήματος Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης -İstanbul Üniversitesi.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το τουρκικό Τμήμα της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη και με την ευγενική χορηγία των Ιδρυμάτων Σταύρος Νιάρχος και Μποδοσάκη.

Η είσοδος γίνεται μόνο κατόπιν εγγραφής εδώ

Κατά τη διάρκεια της διάλεξης θα υπάρξει παράλληλη διερμηνεία στα Ελληνικά και τα Τουρκικά
Όλες οι διαλέξεις θα είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Ιδρύματος Μποδοσάκη “BLOD” (Bodossaki Lectures on Demand) (www.blod.gr).

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τις φωτογραφίες μας στο Flickr Ακολουθήστε μας στο Tumblr Ακολουθήστε μας στο Twitter Δείτε τα βίντεο μας στο YouTube
RSS 2.0