Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021
greek turkish
Σισμανόγλειο Μέγαρο
Αρχική arrow Σισμανόγλειο Μέγαρο arrow Μαθήματα Ελληνικών

Μαθήματα Ελληνικών

Okul // Το σχολείο // The school

Χάρις στις χορηγίες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και του Ιδρύματος Μποδοσάκη, ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα του Σισμανογλείου Μεγάρου είναι το Πρόγραμμα Διδασκαλίας της Ελληνικής Γλώσσας σε Τούρκους υποτρόφους. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2009 και έκτοτε έχουν εγγραφεί  σε αυτό συνολικά 2500 μαθητές!

Τα μαθήματα γίνονται από Έλληνες καθηγητές με εμπειρία στη διδασκαλία της ελληνικής ως ξένης γλώσσας και προσφέρονται έναντι υποτροφίας, δηλαδή  χωρίς την υποχρέωση καταβολής διδάκτρων.

Οι εκπαιδευτικές περίοδοι είναι Σεπτέμβριος με Ιανουάριος και Φεβρουάριος με Ιούνιο εκάστου έτους. Στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς, οι υπότροφοι μπορούν να περάσουν πιστοποιημένες εξετάσεις, ώστε να πάρουν πτυχίο Ελληνομάθειας. Το Σισμανόγλειο Μέγαρο αποτελεί το μοναδικό στην Τουρκία εξεταστικό κέντρο του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας (για τις εξετάσεις Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο +902122448640 ή να μας στείλετε μήνυμα στο yunandilkurslari@gmail.com

Υποστήριξη των Διδασκόντων την Ελληνική στην Τουρκία

Παράλληλα με το πρόγραμμα Διδασκαλίας της Ελληνικής Γλώσσας λειτουργούν και σεμιναριακά προγράμματα για όσους διδάσκουν την Ελληνική Γλώσσα στην Τουρκία.

Από το 2012, πραγματοποιούνται στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, σε μόνιμη βάση, επιμορφωτικά σεμινάρια για όσους διδάσκουν Ελληνικά σε εξωτερικούς ιδιωτικούς φορείς (φροντιστήρια, ιδρύματα/βακούφια, κέντρα δια βίου μάθησης, πανεπιστημιακά τμήματα). Γι΄αυτό το σκόπο, το Σισμανόγλειο Μέγαρο συνεργάζεται με Καθηγητές Τμημάτων Νεοελληνικής Γλώσσας σε κρατικά Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στην Τουρκία.  Διαθέτουμε επίσης διδακτικά εγχειρίδια και εκδόσεις σχετικές με τη διδασκαλία των ελληνικών ως ξένης γλώσσας.

Για τα ειδικά ενημερωτικά σεμινάρια έτους 2017-2018 μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο +90 212 2448640 ή να μας στείλετε μήνυμα στο yunandılkursları@gmail.com και στο sismanogliomegaro@gmail.com.

<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 1 - 15 από 43