Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο
Αρχική arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο arrow Νέα arrow Γιουνκερ: Υπάρχει πρόοδος στην ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας

Γιουνκερ: Υπάρχει πρόοδος στην ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας

london/junker.jpg
Σημαντική βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς της έχει επιτύχει η Ελλάδα, αναγνώρισε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ, ενώ επανέλαβε την εκτίμηση ότι πιθανή έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα είχε «ολέθριες» συνέπειες για τους Έλληνες και «θα αποδυνάμωνε συνολικά την Ευρώπη».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό BR της Βαυαρίας, ο κ. Γιουνκέρ υπεραμύνθηκε των προγραμμάτων διάσωσης, τονίζοντας ότι το μισθολογικό κόστος στην Ελλάδα έχει μειωθεί τουλάχιστον κατά 12%. «Δεν είναι αλήθεια ότι τα προγράμματα είναι αναποτελεσματικά», δήλωσε και σημείωσε ότι δεν επιτρέπεται η χώρα να τεθεί εκτός Ευρωζώνης. «Οι συνέπειες για τους Έλληνες θα ήταν ολέθριες», υποστήριξε και αναφέρθηκε στον κίνδυνο μετάδοσης της κρίσης και σε άλλες χώρες. Διευκρίνισε, πάντως, ότι για τους δανειστές υπάρχουν και όρια και ότι δεν θα πρέπει να τους ζητούνται περισσότερα απ' όσα μπορούν να προσφέρουν.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2012
Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0