Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο
Αρχική arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στο Λονδίνο arrow Νέα arrow "Πρέπει να κάνουμε σε λίγους μήνες αυτά που δεν έγιναν επί χρόνια"

"Πρέπει να κάνουμε σε λίγους μήνες αυτά που δεν έγιναν επί χρόνια"

london/hatzidakis_reichenbach2.jpg
Εντυπωσιασμένος από την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στον τομέα αρμοδιότητας του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα, Χόρστ Ράιχενμπαχ, μετά από σύσκεψη με τον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη και το επιτελείο του υπουργείου. Στην ανάγκη να υπάρξει και αναπτυξιακή διάσταση στη συμφωνία με τους εταίρους αναφέρθηκε, από την πλευρά του, ο υπουργός.

Ο κ. Ράιχενμπαχ ανέφερε ειδικότερα ότι η πρόοδος είναι εντυπωσιακή, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει λιγότερες από 100 ημέρες ζωής, ενώ δήλωσε, επίσης, εντυπωσιασμένος από τον τρόπο δουλειάς και τις προτεραιότητες που έχει θέσει το υπουργείο, το οποίο χαρακτήρισε κινητήρια δύναμη των διαρθρωτικών αλλαγών.

"Πρέπει να κάνουμε σε λίγους μήνες αυτά που δεν έγιναν επί αρκετά χρόνια", ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Χατζηδάκης και πρόσθεσε: "Θέλουμε να είμαστε το υπουργείο των διαρθρωτικών αλλαγών. Δουλεύουμε με στοχοδιαγράμματα και χρονοδιαγράμματα. Στόχος είναι η όποια συμφωνία με την τρόικα να μην έχει μόνο τη διάσταση των μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής αλλά και τη διάσταση ενός αναπτυξιακού πακέτου. Οι εταίροι μας και η ΕΕ θέλουν να πετύχει το πρόγραμμα γιατί θα είναι και δική τους επιτυχία, αλλά θα είναι πολύ μεγαλύτερη επιτυχία για εμάς και τις οικογένειές μας".


ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0