Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017
greek turkish
Σισμανόγλειο Μέγαρο
Αρχική arrow Σισμανόγλειο Μέγαρο arrow Μαθήματα Ελληνικών

Μαθήματα Ελληνικών

Μαθήματα ελληνικών

Στο Σισμανόγλειο Μέγαρο προσφέρονται μαθήματα ελληνικών σε μαθητές μέσου και προχωρημένου επιπέδου. Τα μαθήματα γίνονται από Ελληνίδες καθηγήτριες, με εμπειρία στην διδασκαλία της ελληνικής ως ξένης γλώσσας και προσφέρονται έναντι υποτροφίας, δηλαδή χωρίς την υποχρέωση καταβολής διδάκτρων. Οι εκπαιδευτικές περίοδοι είναι από το Σεπτέμβριο έως τον Ιανουάριο και από το Φεβρουάριο έως τον Ιούνιο κάθε έτους, ενώ τον Ιούλιο λειτουργούν τμήματα εντατικής εκμάθησης.
Λόγω της μεγάλης ζήτησης, στο Σισμανόγλειο Μέγαρο δεν γίνονται πλέον δεκτοί αρχάριοι μαθητές, αλλά μόνο όσοι ήδη διαθέτουν γνώσεις Ελληνικής, κατόπιν σχετικών κατατακτηρίων εξετάσεων. Οι ημερομηνίες για νέες εγγραφές ανακοινώνονται εγκαίρως. Όσοι επιθυμούν να ξεκινήσουν την εκμάθηση της Ελληνικής σε τμήματα αρχαρίων ή διαθέτουν γνώσεις Ελληνικής, αλλά δεν μπορούν να απορροφηθούν στο πρόγραμμα του Σισμανογλείου Μεγάρου, παρακαλούνται να ανατρέξουν στον κατάλογο των φορέων στην Κωνσταντινούπολη, όπου προσφέρονται μαθήματα ελληνικών, που είναι διαθέσιμος εδώ
Τέλος, το Σισμανόγλειο Μέγαρο είναι το μοναδικό στην Τουρκία εξεταστικό κέντρο για τις εξετάσεις πιστοποίησης της ελληνομάθειας του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας. Για την προετοιμασία των υποψηφίων λειτουργούν κάθε χρόνο ειδικά τμήματα. Διαβάστε περισσότερα για την πιστοποίηση της ελληνομάθειας εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο (+90) 0212 244 86 40 ή να μας στείλετε μήνυμα στο yunandilkurslari@gmail.com. Οι ώρες λειτουργίας της Γραμματείας είναι αναρτημένες εδώ.

Υποστήριξη των διδασκόντων την Ελληνική στην Τουρκία
Αν διδάσκετε την Ελληνική στην Τουρκία, θέλουμε να σας γνωρίσουμε και να σας υποστηρίξουμε στο έργο σας. Διαθέτουμε στη βιβλιοθήκη μας διδακτικά εγχειρίδια και άλλες εκδόσεις σχετικές με τη διδασκαλία της Ελληνικής ως ξένης. Επίσης, συνεργαζόμαστε με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, με το οποίο έχουν προγραμματιστεί, για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 ειδικά ενημερωτικά εργαστήρια, μέσω τηλεδιάσκεψης, για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Δίγλωσση δανειστική βιβλιοθήκη
Στο Σισμανόγλειο Μέγαρο έχουμε προμηθευτεί όλα τα έργα Ελλήνων συγγραφέων που έχουν μεταφραστεί στα τουρκικά. Τα βιβλία αυτά διατίθενται προς δανεισμό και στις δύο εκδόσεις, δηλαδή και την πρωτότυπη ελληνική και την τουρκική μετάφραση. Παράλληλα, χάρη στη δωρεά του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου έχουμε δημιουργήσει μια «παιδική γωνία φιλαναγνωσίας» με έργα της ελληνικής παιδικής λογοτεχνίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 1 - 15 από 37
Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τις φωτογραφίες μας στο Flickr Ακολουθήστε μας στο Tumblr Ακολουθήστε μας στο Twitter Δείτε τα βίντεο μας στο YouTube
RSS 2.0