Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020
greek english
Γενικό Προξενείο Μελβούρνης
Αρχική arrow Οι Αρχές μας arrow Γενικό Προξενείο Μελβούρνης arrow Νέα arrow Στρατολογία- «κατάθεση δελτίου απογράφης κλάσης 2023

Στρατολογία- «κατάθεση δελτίου απογράφης κλάσης 2023

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

Ανακοινώνεται ότι το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας προσκαλεί τους γεννηθέντες το έτος 2002 (κλάση 2023) να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) το πρώτο τρίμηνο του έτους 2020 (02 Ιανουαρίου έως και 31 Μαρτίου).

Οι στρατεύσιμοι κάτοικοι Μελβούρνης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Γενικό Προξενείο και να κλείσουν συνάντηση για το σκοπό αυτό με το Τμήμα Στρατολογίας.

Οι γεννηθέντες το έτος 2002, των οποίων η εγγραφή στα μητρώα αρρένων  δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Γενικό Προξενείο για την εξακρίβωση της δημοτολογικής τους κατάστασης.

Κατά τη συνάντηση οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να προσκομίσουν απαραιτήτως πρωτότυπα ή ευκρινή φωτοαντίγραφα : (1) Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Ελληνικού Διαβατηρίου, (2) βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ, (3) βεβαίωση ΑΜΚΑ, ή, αν δεν διαθέτουν κάποιο από τα ως άνω δικαιολογητικά, επίσημα ξενόγλωσσα έγγραφα απόδειξης της ταυτοπροσωπίας τους. ΄Οσοι έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας πρέπει να συνυποβάλουν σχετική ιατρική γνωμάτευση ή βεβαίωση, στην οποία θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση. Κατά την κατάθεση του ΔΑ, οι στρατεύσιμοι υποχρεούνται να γνωστοποιούν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (e-mail).

Όσοι δεν τηρούν τις ως άνω υποχρεώσεις υπέχουν διοικητικές κυρώσεις.

Δελτίο οδηγιών