Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018
greek english
Αρχική arrow Οι Αρχές μας

Οι Αρχές μας

Οι Αρχές ΜαςΣε αυτήν την ενότητα μπορείτε να βρείτε εκτενείς πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της Πρεσβείας και των Ελληνικών Προξενικών Αρχών στην Αυστραλία. Η αποστολή μας είναι να αξιοποιήσουμε τη μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ της Ελλάδος και της Αυστραλίας και να ενισχύσουμε περαιτέρω τους δεσμούς φιλίας που ενώνουν τους δύο λαούς μας.

Αρχές τις Ελλάδος στην Αυστραλία


» Πρεσβεία της Ελλάδος στην Καμπέρρα

» Προξενικό Γραφείο Καμπέρρας
Περιοχή Αρμοδιότητας Προξενικού Γραφείου: To Προξενικό Γραφείο Καμπέρρας καλύπτει την αυτοδιοικούμενη περιοχή της Ομοσπονδιακής Πρωτεύουσας Καμπέρρας (Canberra). Σε αυτό επίσης υπάγεται το Γενικό Επίτιμο Προξενείο Βρισβάνης (Brisbane) που καλύπτει όλη την Πολιτεία της Κουϊνσλάνδης (Queensland).

» Γενικό Προξενείο Αδελαΐδας
Περιοχή Αρμοδιότητας: Το Γ.Π. Αδελαίδας καλύπτει την Πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας (South Australia) και την αυτοδιοικούμενη περιοχή της Βόρειας Επικράτειας (Northern Territory). Σε αυτό υπάγεται το Γενικό Επίτιμο Προξενείο Ντάργουιν (Darwin).

» Γενικό Προξενείο Μελβούρνης
Περιοχή Αρμοδιότητας: Το Γ.Π. Μελβούρνης καλύπτει τις Πολιτείες της Βικτώριας (Victoria) και της Τασμανίας (Tasmania). Σε αυτό υπάγεται και το Επίτιμο Προξενείο Χόμπαρτ στην Τασμανία (Hobart, Tasmania).

» Γενικό Προξενείο Σίδνεϋ
Περιοχή Αρμοδιότητας: To Γ.Π. Σύδνεϋ καλύπτει την Πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας (New South Wales). Σε αυτό υπάγεται το Επίτιμο Προξενείο Νιουκάστλ στη Νέα Νότια Ουαλία (Newcastle, New South Wales).

» Προξενείο Πέρθης
Περιοχή Αρμοδιότητας: Το Προξενείο Πέρθης καλύπτει την Πολιτεία της Δυτικής Αυστραλίας (West Australia).

» Επίτιμα Προξενεία

Join us on Facebook See our photos on Flickr
Greece all time classic
Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0