Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
greek english
Αρχική arrow Οι Αρχές μας

Οι Αρχές μας

Οι Αρχές ΜαςΣε αυτήν την ενότητα μπορείτε να βρείτε εκτενείς πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της Πρεσβείας και των Ελληνικών Προξενικών Αρχών στην Αυστραλία. Η αποστολή μας είναι να αξιοποιήσουμε τη μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ της Ελλάδος και της Αυστραλίας και να ενισχύσουμε περαιτέρω τους δεσμούς φιλίας που ενώνουν τους δύο λαούς μας.

Αρχές τις Ελλάδος στην Αυστραλία


» Πρεσβεία της Ελλάδος στην Καμπέρρα

» Προξενικό Γραφείο Καμπέρρας
Περιοχή Αρμοδιότητας Προξενικού Γραφείου: To Προξενικό Γραφείο Καμπέρρας καλύπτει την αυτοδιοικούμενη περιοχή της Ομοσπονδιακής Πρωτεύουσας Καμπέρρας (Canberra). Σε αυτό επίσης υπάγεται το Γενικό Επίτιμο Προξενείο Βρισβάνης (Brisbane) που καλύπτει όλη την Πολιτεία της Κουϊνσλάνδης (Queensland).

» Γενικό Προξενείο Αδελαΐδας
Περιοχή Αρμοδιότητας: Το Γ.Π. Αδελαίδας καλύπτει την Πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας (South Australia) και την αυτοδιοικούμενη περιοχή της Βόρειας Επικράτειας (Northern Territory). Σε αυτό υπάγεται το Γενικό Επίτιμο Προξενείο Ντάργουιν (Darwin).

» Γενικό Προξενείο Μελβούρνης
Περιοχή Αρμοδιότητας: Το Γ.Π. Μελβούρνης καλύπτει την Πολιτεία της Βικτώριας (Victoria).

» Γενικό Προξενείο Σίδνεϋ
Περιοχή Αρμοδιότητας: To Γ.Π. Σύδνεϋ καλύπτει την Πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας (New South Wales). Σε αυτό υπάγεται το Επίτιμο Προξενείο Νιουκάστλ στη Νέα Νότια Ουαλία (Newcastle, New South Wales).

» Προξενείο Πέρθης
Περιοχή Αρμοδιότητας: Το Προξενείο Πέρθης καλύπτει την Πολιτεία της Δυτικής Αυστραλίας (West Australia).

» Επίτιμα Προξενεία