Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019
greek serbian
Αρχική arrow Σπουδές στην Ελλάδα arrow Εκμάθηση Ελληνικής

Εκμάθηση Ελληνικής

Η ελληνική γλώσσα, είτε στην αρχαία, είτε στη βιβλική είτε στη σύγχρονη εκδοχή της, μπορεί να μελετηθεί με τον πιο ιδανικό τρόπο μέσα σε ένα ελληνόφωνο περιβάλλον.

Η διακεκριμένη Γαλλίδα κλασσική ακαδημαϊκός, Jacqueline de Romilly έχει δηλώσει στο παρελθόν: «{…} όλος ο κόσμος πρέπει να μάθει Ελληνικά, επειδή η ελληνική γλώσσα μας βοηθάει πρώτα απ’ όλα να καταλάβουμε τη δική μας γλώσσα».

Τα τελευταία χρόνια καταγράφεται στην Ελλάδα μία σημαντική αύξηση στον αριθμό των σπουδαστών της ελληνικής ως δεύτερης/ ξένης γλώσσας.

Εκμάθηση Ελληνικής

Σε αυτό τμήμα της ιστοσελίδας μας παρουσιάζονται οι κυριότεροι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας στην Ελλάδα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες για τα σχολεία εκμάθησης της ελληνικής, καθώς επίσης για κάθε είδους σεμινάρια ή μαθήματα που διοργανώνονται στην Ελλάδα κατά την καλοκαιρινή περίοδο γύρω από την ελληνική γλώσσα, τον ελληνικό πολιτισμό και όχι μόνο. Τέλος, μπορούν να πληροφορηθούν για τα προσφερόμενα διαδικτυακά μαθήματα εκμάθησης των ελληνικών, καθώς και για τις δυνατότητες πιστοποίησης της ελληνομάθειας.

Η Ελληνική Πρεσβεία Βελιγραδίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Facebook
YouTubeRSSGoogle+

Συμφωνία των Πρεσπών - Απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα πολιτών

Διαβούλευση για το μέλλον της Ευρώπης

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Eλληνικές εισαγωγές

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση