Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στη Βέρνη
Ανακοίνωση Εν όψει των θερινών διακοπών, και ιδιαίτερα όσον αφορά την μετάβαση οδικώς προς την Ελλάδα, μέσω Κροατίας και Σερβίας, σας γνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητο να διαθέτετε είτε αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες), είτε εν ισχύι διαβατήριο. Η διέλευση μέσω των ανωτέρω χωρών προς την Ελλάδα με παλαιού τύπου ταυτότητες και ληγμένα διαβατήρια δεν είναι δυνατή Ανακοίνωση Εν όψει των θερινών διακοπών, και ιδιαίτερα όσον αφορά την μετάβαση οδικώς προς την Ελλάδα, μέσω Κροατίας και Σερβίας, σας γνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητο να διαθέτετε είτε αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες), είτε εν ισχύι διαβατήριο. Η διέλευση μέσω των ανωτέρω χωρών προς την Ελλάδα με παλαιού τύπου ταυτότητες και ληγμένα διαβατήρια δεν είναι δυνατή
Αρχική arrow Οι Αρχές μας arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στη Βέρνη arrow Νέα arrow Δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, περί των χθεσινών, πολλαπλών, τρομοκρατικών επιθέσεων σε Γερμανία, Ελβετία και Τουρκία (Κάιρο, 20.12.16)

Δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, περί των χθεσινών, πολλαπλών, τρομοκρατικών επιθέσεων σε Γερμανία, Ελβετία και Τουρκία (Κάιρο, 20.12.16)

Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Υπουργέ πως σχολιάζετε τις χθεσινές πολλαπλές τρομοκρατικές επιθέσεις που συγκλόνισαν την Τουρκία και την Ευρώπη;

Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ: Καταρχάς, θα ήθελα να εκδηλώσω την συμπαράστασή μου στους λαούς της Τουρκίας, της Γερμανίας και της Ελβετίας. Θα ήθελα, επίσης, να εκδηλώσω την συμπαράστασή μου προς τις οικογένειες των θυμάτων και να καταδικάσω αυτά τα τρομοκρατικά χτυπήματα, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό μου. Ιδιαίτερα η δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη στην Άγκυρα, νομίζω ότι συγκλονίζει καθέναν που ασχολείται με την εξωτερική πολιτική.

Τα χτυπήματα αυτά αντικατοπτρίζουν την αστάθεια που παρατηρείται στην ευρύτερη περιοχή, εντός της οποίας κέντρο σταθερότητας είναι η χώρα μας. Επιβεβαιώνεται, μάλιστα, η ανάγκη να ακολουθούμε σταθεροποιητικές πολιτικές, πριν απ’ όλα έναντι χωρών όπως είναι η μεγάλη και ιστορική Αίγυπτος. Νομίζω ότι όλοι πλέον καταλαβαίνουν αυτό που λέμε εδώ και δύο χρόνια, δηλαδή ότι η σταθερότητα κρατών, όπως η Αίγυπτος, καθώς και το τέλος του πολέμου στη Συρία και στο Ιράκ, είναι προϋποθέσεις για να υπερβούμε τα σημερινά προβλήματα. Ευχαριστώ πολύ.

Ακολουθήστε μας στο Twitter
You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0