Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018
greek english
Γενικό Προξενείο Γενεύης
Ανακοίνωση Εν όψει των θερινών διακοπών, και ιδιαίτερα όσον αφορά την μετάβαση οδικώς προς την Ελλάδα, μέσω Κροατίας και Σερβίας, σας γνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητο να διαθέτετε είτε αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες), είτε εν ισχύι διαβατήριο. Η διέλευση μέσω των ανωτέρω χωρών προς την Ελλάδα με παλαιού τύπου ταυτότητες και ληγμένα διαβατήρια δεν είναι δυνατή Ανακοίνωση Εν όψει των θερινών διακοπών, και ιδιαίτερα όσον αφορά την μετάβαση οδικώς προς την Ελλάδα, μέσω Κροατίας και Σερβίας, σας γνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητο να διαθέτετε είτε αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες), είτε εν ισχύι διαβατήριο. Η διέλευση μέσω των ανωτέρω χωρών προς την Ελλάδα με παλαιού τύπου ταυτότητες και ληγμένα διαβατήρια δεν είναι δυνατή

Βιογραφικό

Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Γενεύη είναι από 1.9.2013 ο κ. Άγγελος Υψηλάντης.
Ο κ. Υψηλάντης έχει υπηρετήσει στην Πρεσβεία της Ελλάδος στο Τελ Αβίβ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στο Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη.
Είναι πτυχιούχος Οικονομικών, Νομικών, Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Fribourg Ελβετίας και της Λωζάννης.
Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Fletcher School of Law and Diplomacy του Πανεπιστημίου Tufts (Βοστώνη) των ΗΠΑ.

Τελευταία ενημέρωση Παρασκευή, 16 Ιανουάριος 2015
You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0