Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στη Βέρνη
Ανακοίνωση Εν όψει των θερινών διακοπών, και ιδιαίτερα όσον αφορά την μετάβαση οδικώς προς την Ελλάδα, μέσω Κροατίας και Σερβίας, σας γνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητο να διαθέτετε είτε αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες), είτε εν ισχύι διαβατήριο. Η διέλευση μέσω των ανωτέρω χωρών προς την Ελλάδα με παλαιού τύπου ταυτότητες και ληγμένα διαβατήρια δεν είναι δυνατή Ανακοίνωση Εν όψει των θερινών διακοπών, και ιδιαίτερα όσον αφορά την μετάβαση οδικώς προς την Ελλάδα, μέσω Κροατίας και Σερβίας, σας γνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητο να διαθέτετε είτε αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες), είτε εν ισχύι διαβατήριο. Η διέλευση μέσω των ανωτέρω χωρών προς την Ελλάδα με παλαιού τύπου ταυτότητες και ληγμένα διαβατήρια δεν είναι δυνατή
Αρχική arrow Οι Αρχές μας arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στη Βέρνη arrow Νέα arrow Συνάντηση του Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Ι. Αμανατίδη με Προέδρους και μέλη των ελληνικών συλλόγων Γενεύης και Λωζάννης (Γενεύη, 1-2 Μαρτίου 2016).

Συνάντηση του Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Ι. Αμανατίδη με Προέδρους και μέλη των ελληνικών συλλόγων Γενεύης και Λωζάννης (Γενεύη, 1-2 Μαρτίου 2016).

Πέμπτη, 03 Μάρτιος 2016

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην 31η Σύνοδο του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΣΑΔ) (Γενεύη, 1-2 Μαρτίου 2016), ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Γ. Αμανατίδης είχε συνάντηση, στις 2 Μαρτίου τ.ε. στο Ορθόδοξο Κέντρο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Chambésy με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ελβετίας, κκ. Ιερεμία και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Λαμψάκου, κκ. Μακάριο καθώς και με τους Προέδρους και τα μέλη των ελληνικών συλλόγων Γενεύης και Λωζάννης.

Ακολουθήστε μας στο Twitter
You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0