Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018
greek turkish
Προξενείο Αδριανούπολης
Αρχική arrow Οι Αρχές Μας arrow Προξενείο Αδριανούπολης arrow Νέα arrow Εκπαιδευτική δράση για τα παιδιά του ορφανοτροφείου Αδριανούπολης (Ιούνιος 2016)

Εκπαιδευτική δράση για τα παιδιά του ορφανοτροφείου Αδριανούπολης (Ιούνιος 2016)

Πέμπτη, 09 Ιούνιος 2016

Σε εξήντα παιδιά ηλικίας από έξι έως δεκαέξι ετών του ορφανοτροφείου Αδριανούπολης παρουσιάστηκαν αποσπάσματα από τον μύθο του Ορφέα και της Ευρυδίκης, μέσα από το θεατρικό παιγνίδι, την ζωγραφική και την παντομίμα.

Στα παιδιά δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσουν την αξία και τη δύναμη της τέχνης μέσω της μυθικής μορφής του Ορφέα, ο οποίος γαλήνευε τις ψυχές των ανθρώπων με τη μουσική. Παράλληλα, με διαδραστικά παιγνίδια ήρθαν σε επαφή με τις έννοιες της ομαδικότητας, της θεατρικότητας και της προσωπικής δημιουργίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουνίου 2016 από το Προξενείο σε συνεργασία με το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης - Αλεξανδρούπολης και τη Διεύθυνση οικογένειας και κοινωνικών πολιτικών της Νομαρχίας Αδριανούπολης.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Sismanoglio Megaro

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τις φωτογραφίες μας στο Flickr Ακολουθήστε μας στο Tumblr Ακολουθήστε μας στο Twitter Δείτε τα βίντεο μας στο YouTube
RSS 2.0