Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018
greek turkish
Προξενείο Αδριανούπολης
Αρχική arrow Οι Αρχές Μας arrow Προξενείο Αδριανούπολης arrow Νέα arrow Έκθεση ζωγραφικής κας Μαρίας Λουίζας Υπατίας Βαφιαδάκη (Αδριανούπολη, 11-26.05.2017)

Έκθεση ζωγραφικής κας Μαρίας Λουίζας Υπατίας Βαφιαδάκη (Αδριανούπολη, 11-26.05.2017)

Τετάρτη, 17 Μάιος 2017

Στις 11 Μαΐου 2017 έλαβαν χώρα τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της κας Μαρίας Λουίζας Υπατίας Βαφιαδάκη σε κεντρικό εκθεσιακό πολυχώρο της Αδριανούπολης υπό τον τίτλο «Διαδρομές».

Η Ελληνίδα καλλιτέχνης παρουσίασε 16 πίνακες και 5 ζωγραφισμένες αποσκευές από παλαιότερες εκθέσεις της: «Αν…ισορροπίες» και «Είμαστε οι βαλίτσες μας ή ό,τι περισσεύει;», καθώς και ένα έργο ειδικά αφιερωμένο στην Αδριανούπολη. Τα έργα της κας Βαφιαδάκη, η οποία έχει αναπτύξει δική της μεικτή τεχνική ενσωμάτωσης collage και ζωγραφικής, διαπνέονται από έντονο ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Βουλευτής CHP, κ. Bircan, ο Διευθυντής Αστυνομίας Αδριανούπολης, ο Επικεφαλής του τοπικού παραρτήματος AKP, ο επικεφαλής του Τ/Συλλόγου Επιχειρηματιών, ο Αντιδήμαρχος Ν. Ορεστιάδας, κ. Παπαμιχαήλ, άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και άλλων φορέων από Ελλάδα και Τουρκία.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως τις 26 Μαΐου 2017.

Διεύθυνση: Unisite Şükrüpaşa Mahallesi, Şerif Bilgen Cd.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Sismanoglio Megaro

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τις φωτογραφίες μας στο Flickr Ακολουθήστε μας στο Tumblr Ακολουθήστε μας στο Twitter Δείτε τα βίντεο μας στο YouTube
RSS 2.0