Η Πρεσβεία της Ελλάδος στον Ην. Βασίλειο το Προξενικό Γραφείο στο Λονδίνο και το Γενικό Προξενείο Μάντσεστερ θα παραμείνουν κλειστά τη Μεγάλη Παρασκευή (10/04) και τη Δευτέρα του Πάσχα (13/04).
Η Πρεσβεία της Ελλάδος στον Ην. Βασίλειο το Προξενικό Γραφείο στο Λονδίνο και το Γενικό Προξενείο Μάντσεστερ λειτουργούν καθημερινά, με εξαίρεση τις ελληνικές επίσημες αργίες.
Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Μάντσεστερ προκηρύσσει μία (1) θέση επιτόπιου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη,
Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Μάντσεστερ, στο πλαίσιο της Δράσης «Ενίσχυση με προσωπικό ‘field workers’ για την υποστήριξη των Προξενικών Αρχών σε τρίτες χώρες» από το «Πρόγραμμα Ελλάδος-Μέσο Χρηματοδοτικής Στήριξης για τη Διαχείριση των Συνόρων και την
Πολιτική Θεωρήσεων του Ταμείου για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Συνόρων 2021 –
2027» προκηρύσσει μία (1) θέση επιτόπιου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη, αποκλειστικώς, εποχικών, επειγουσών ή/και έκτακτων αναγκών του Τμήματος Θεωρήσεων της Αρχής.
20 Νοεμβρίου, 2025