Friday, 20 April 2018
greek albanian
Konsulli I Përgjithshëm në Gjirokastres
Fillimi arrow Rreth Nesh arrow Konsulli I Përgjithshëm në Gjirokastres arrow Rreth Konsullatës së Pergjithshme

Rreth Konsullatës së Pergjithshme

Konsullata e Përgjithshme në GjirokastërMiresevini në Konsullatën e Përgjithsme të Greqisë në Gjirokastër!


Konsullata e Përgjithshme

Në këtë seksion të faqes tonë të internetit mund të informoheni për të rejat më të fundit nga Konsullata e Përgjithshme në Gjirokastër, të mësoni për shërbimet e ofruara, të lexoni rreth Konsullatës së Përgjithsme dhe personelin e institucionit dhe të gjeni të gjitha informacionet përkatëse të komunikimit me të.

Theksojmë se, në zonën e juridiksionit të Konsullatës sonë të Përgjithshme janë rrethet e:  Gjirokastrës, Sarandës, Delvinës, Përmetit, Tepelesnës dhe Skraparit.

FacebookFlickrTwitterYouTubePinterestGoogle Plus

You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

RSS 2.0