Sunday, 25 February 2018
greek albanian
Konsulli I Përgjithshëm në Korçës
Fillimi arrow Rreth Nesh arrow Konsulli I Përgjithshëm në Korçës arrow Rreth Konsullatës së Pergjithshme

Rreth Konsullatës së Pergjithshme

 Konsullata e Përgjithshme në KorçëMiresevini në Konsullatën e Përgjithsme të Greqisë në Korçë!

Konsullata e Përgjithshme

Në këtë seksion të faqes tonë të internetit mund të informoheni për të rejat më të fundit nga Konsullata jonë në Korçë, të mësoni për shërbimet e ofruara, të lexoni rreth Konsullatës së Përgjithsme dhe personelin e institucionit dhe të gjeni të gjitha informacionet përkatëse të komunikimit me të.

Theksojmë se, në zonën e juridiksionit të Konsullatës sonë të Përgjithshme janë rrethet e Korçës, Pogradecit, Devollit dhe Kolonjës.

FacebookFlickrTwitterYouTubePinterestGoogle Plus

You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

RSS 2.0