Saturday, 21 April 2018
greek albanian
Ambasada e Greqisë në Tiranë
Fillimi arrow Rreth Nesh arrow Ambasada e Greqisë në Tiranë arrow Lajmet rreth Ambasades arrow Shpallja e bursave të Ministrisë së Jashtme për studime universitare ose pasuniversitare në Greqi

Shpallja e bursave të Ministrisë së Jashtme për studime universitare ose pasuniversitare në Greqi

Wednesday, 21 June 2017

Ambasada e Greqisë në Tiranë njofton në lidhje me shpalljen bursave, nga Ministria e Jashtme greke, te cilat mund t’u jepen edhe qytetareve shqiptar, per studime (ne nivel universitar, pasuniversitar edhe doktorature), në Institucionet e Larta Arsimore (AEI) dhe Institucione Teknologjike Arsimore (T.E.I.) për vitin akademik 2017-2018.

Afati i dorzimit të aplikimeve nga të interesuarit, të cilat do të dorzohen pranë Ambasadës së Greqisë në Tiranë, në Konsullatën e Pergjithsmë në Gjirokastër ose në Korcë, skadon me datën 25.7.2017.

Aplikimet nuk do të pranohen, nëse nuk do te jenë të plotësuara jo plotësisht ose nuk do të shoqërohen nga dokumentacioni i plotë.

Për më shumë informacion ju lutemi të hapni dosjet e mëposhtme:

Informacione për bursat e studimeve universitare

Aplikimi për bursen e studimeve universitare

Informacione për bursat e studimeve pasuniversitare/ doktorature

Aplikimi për bursat e e studimeve pasuniversitare/ doktorature

Lista e Universiteteve (anglisht) (greqisht)

FacebookFlickrTwitterYouTubePinterestGoogle Plus

You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

RSS 2.0