Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019
greek english
Γενικό Προξενείο Μελβούρνης
Αρχική arrow Οι Αρχές μας arrow Γενικό Προξενείο Μελβούρνης arrow Νέα arrow Εκδήλωση για επέτειο τεσσάρων χρόνων από αποκαλυπτήρια αγάλματος σε «Πλατεία Λήμνου» σε προάστιο Port Philip Μελβούρνης (10 Αυγούστου 2019)

Εκδήλωση για επέτειο τεσσάρων χρόνων από αποκαλυπτήρια αγάλματος σε «Πλατεία Λήμνου» σε προάστιο Port Philip Μελβούρνης (10 Αυγούστου 2019)

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος, κ. Δ. Μιχαλόπουλος συμμετείχε στην εκδήλωση που οργάνωσε, στις 10 Αυγούστου, στην «Πλατεία Λήμνου» στο προάστιο Port Philip της Μελβούρνης, η Επιτροπή Μνήμης Λήμνου-Καλλίπολης, επ’ αφορμή της τετάρτης επετείου από τα αποκαλυπτήρια αγάλματος προς τιμήν των ΑNZACs και των αδελφών νοσοκόμων που μετέβησαν το 1915 στη Λήμνο για την εκστρατεία της Καλλίπολης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, πέραν του κ. Γενικού Προξένου, οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και κατέθεσε στεφάνι, ο Δήμαρχος του Port Philip, ο πολιτειακός Υπουργός για θέματα Απομάχων, κ. R. Scott, ο ομοσπονδιακός βουλευτής (Βουλή των Αντιπροσώπων) και σκιώδης Υπουργός για θέματα Απομάχων, κ. Sh. Neumann, εκπρόσωποι ελληνικών συλλόγων κ.ά.