Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019
greek english
Γενικό Προξενείο Μελβούρνης
Αρχική arrow Οι Αρχές μας arrow Γενικό Προξενείο Μελβούρνης arrow Νέα arrow Συναντήσεις στο Γενικό Προξενείο

Συναντήσεις στο Γενικό Προξενείο

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση στο Γενικό Προξενείο με την επικεφαλής του Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου Σύνδεϋ και την Πρόεδρο του Ελληνο-αυστραλιανού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στη Μελβούρνη, συμμετοχή Γενικού Προξένου σε έκθεση «Global Table» για προώθηση Ελληνικών Γεωγραφικών Ενδείξεων  (2 & 3 Σεπτεμβρίου 2019)

Γενικό Προξενείο οργάνωσε, στις 2 Σεπτεμβρίου, συνάντηση με την επικεφαλής του Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου Σύνδεϋ, κα. Κ. Γκίκιζα και την Πρόεδρο του Ελληνο-αυστραλιανού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (HACCI) στη Μελβούρνη, κα. Φ. Κυπραίου, συνοδευόμενη από το συνεργάτη της κ. Α. Μπαουστάνο, με θέμα την ανταλλαγή απόψεων και την εκατέρωθεν ενημέρωση για θέματα οικονομικής συνεργασίας και εμπορίου μεταξύ Ελλάδος και Αυστραλίας.

Γενικός Πρόξενος, κ. Δ. Μιχαλόπουλος, συνοδευόμενος από κ. Α. Μπαουστάνο, επισκέφθηκαν, στις 3 Σεπτεμβρίου, το ελληνικό περίπτερο στην έκθεση «Global Table».  Η συμμετοχή ελληνικών εταιρειών του κλάδου τροφίμων στο εν λόγω περίπτερο αποτελούσε μέρος της πρωτοβουλίας της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Καμπέρρα, η οποία, σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου Σύνδεϋ οργάνωσε τη συγκεκριμένη δράση και συνεχίζει να προωθεί την ενημέρωση για τις ελληνικές Γεωγραφικές Ενδείξεις σε επιλεγμένα προϊόντα, όπως το τυρί φέτα, το ελαιόλαδο, το ούζο και η μαστίχα.  Επισυνάπτεται σχετική ανακοίνωση Τύπου.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν και η επίσκεψη του πρώην Υπουργού Εξωτερικών των Η.Π.Α., κ. J. Kerry στο ελληνικό περίπτερο, οποίος δοκίμασε τα ελληνικά προϊόντα κι επιδοκίμασε την ποιότητά τους.


Press Release