Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018
Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη arrow Ανακοινώσειςarrow Πρόγραμμα Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, στην Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 71ης Συνόδου της ΓΣ ΟΗΕ (Νέα Υόρκη, 23.09.2016)

Πρόγραμμα Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, στην Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 71ης Συνόδου της ΓΣ ΟΗΕ (Νέα Υόρκη, 23.09.2016)

Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2016

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της 71ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, θα συναντηθεί αύριο Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, με τους ομολόγούς του της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Ιωάννη Κασουλίδη και της Αιγύπτου, κ. Sameh Hassan Shoukry, υπό το τριμερές σχήμα συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου.

Ο κ. Κοτζιάς θα έχει την ευκαιρία, αργότερα, να παρουσιάσει τις ελληνικές θέσεις για περιφερειακά και διεθνή ζητήματα στη δεξαμενή σκέψης «Council on Foreign Relations». Στη συνέχεια, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Προσωπικό Aπεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, κ. Matthew Nimetz.

Τέλος, ο κ. Κοτζιάς θα παρακαθίσει σε δείπνο που παραθέτει η Ομοσπονδία των Κυπριακών Οργανώσεων της Αμερικής, στο οποίο θα παραστούν, επίσης, ο Πρόεδρος και ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Join us on Facebook Follow @GRUN_NY

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

70 χρόνια UN

«ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» Διεθνής Νεανική Συνάντηση Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλημάτων

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση