Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018
Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη arrow Ανακοινώσειςarrow Συνάντηση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, κ. Iyad Ameen Madani (Νέα Υόρκη, 21.9.2016)

Συνάντηση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, κ. Iyad Ameen Madani (Νέα Υόρκη, 21.9.2016)

Πέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2016
Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της 71ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, συναντήθηκε την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου, με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας (ΟΙΣ), κ. Iyad Ameen Madani.

Κατά τη συγκεκριμένη συνάντηση, συζητήθηκαν διεθνή και περιφερειακά ζητήματα, όπως η συριακή κρίση, που επηρεάζουν τη σταθερότητα στην περιοχή της ευρύτερης Μέσης Ανατολής.

Ο κ. Κοτζιάς παρουσίασε τις ελληνικές θέσεις στο Κυπριακό, τονίζοντας την ανάγκη για κατάργηση του καθεστώτος των εγγυήσεων και για απομάκρυνση των τουρκικών στρατευμάτων από το νησί.

Oι δύο συνομιλητές προέβησαν, τέλος, σε μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων επί ζητημάτων που άπτονται του αντικειμένου του ΟΙΣ και παρουσιάζουν ειδικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα.

Join us on Facebook Follow @GRUN_NY

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

70 χρόνια UN

«ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» Διεθνής Νεανική Συνάντηση Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλημάτων

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση